CAN abi ne dersin kahve patlar mı ?
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
CAN abi ne dersin kahve patlar mı ?
Kütleler akıyor al kahveni yudumla gece uzun.
-
Bu lafın üstüne kahvemi koydum
-
Beni kast ediyorsan heger inan bir cok kisinin merak edip surekli bekleyip ama bi o kadarda goremedikleri ve duyamadiklari kisiyim bilgi konusuna gelicek olursak ben bu ise bi kac senedir degil 2003 de basladim 2004 kisinin sinoptiklerinide cok iyi hatirliyorum tecrubesiz kelimeler havaya atilmis birer tasa benzer bunuda boyle bilesin sadece kal saglicakla.
Ortaya konuştum, senin kim olduğunu da bilmiyorum. Ben sadece yönetime seslendim. Bilgili olabilirsiniz, ancak her kafadan ses çıkınca benim de kafam karışıyor. Şahsınla ilgisi yok, bunu da boyle bilesin sen de kal sağlıcakla, iyi akşamlar diliyorum
-
- Resmi Gönderi
CAN bey saygılar boğaz çevresine kar var mı yoksa yatem galik :-D
-
Ben uyucam belki sabah beyaz uyanırız banada bir süpriz olur son mermi artık :coksıcak:
-
- Resmi Gönderi
SOGUKGECE 1987 kışından beri model takibi yapın dilerseniz ancak üyelerin kendini kanıtlayabilmesi için açılan Üyelerin Şahsi Tahminleri başlığı altında yazı yazmadan burada atıp tutarsanız yönetim tarafından dikkate alınmazsınız. Ancak diğer üyelerimizin kafasını karıştırmakla kalırsınız.
-
Ortaya konuştum, senin kim olduğunu da bilmiyorum. Ben sadece yönetime seslendim. Bilgili olabilirsiniz, ancak her kafadan ses çıkınca benim de kafam karışıyor. Şahsınla ilgisi yok, bunu da boyle bilesin sen de kal sağlıcakla, iyi akşamlar diliyorum
Anlayisin icin tesekkur ediyorum lakin ustume alinmam cogunlukla attigim son mesajlar bana ait ondandir bilesin sanada hayirli geceler olsun.
-
CAN bey saygılar boğaz çevresine kar var mı yoksa yatem galik :-D
Bize yok ağam =D
-
SOGUKGECE 1987 kışından beri model takibi yapın dilerseniz ancak üyelerin kendini kanıtlayabilmesi için açılan Üyelerin Şahsi Tahminleri başlığı altında yazı yazmadan burada atıp tutarsanız yönetim tarafından dikkate alınmazsınız. Ancak diğer üyelerimizin kafasını karıştırmakla kalırsınız.
Teşekkür ederim bilgiden dolayı .
-
CAN abi -2 derecedeyiz ama bi kütle bile almadık arkası da pek iç açıcı değil
-
- Resmi Gönderi
CAN abi -2 derecedeyiz ama bi kütle bile almadık arkası da pek iç açıcı değil
Kim bilir belki gelir ansızın
Mutlaka uğrar bir şeyler dostum dilersen uyu sabaha bir bakmışsın belki beyaz olur her yer
-
Kim bilir belki gelir ansızın
Mutlaka uğrar bir şeyler dostum dilersen uyu sabaha bir bakmışsın belki beyaz olur her yer
inşallah hocam bi tane mat yeşil gözüküyor ama bizim üstümüzden mi geçer belli değil arkasıda mağlum zaten şahsen üzüldüm bu akşam için
-
- Resmi Gönderi
Dışarısı -2.5 derece.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 2 gündür bu hattı terk etmeyen DEK bandı saolsun gelen ve yağan her şey tutuyor. Normalde en şanssız yer konumumdur DEK sistemlerinde :D
-
- Resmi Gönderi
Boğaz hattı olarak bize uğramaması çok şaşırtıcı
-