850 h - 4 ler ve hemen sonra - 6 lar devrede oluyor bir ihtimal dedim. Belki de ufak erime yapar üstüne kar alır. Yada direk sulu kar ile erime yapar.
neyse,aydos tepesindeki sulu kar pek heyecan vermiyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur850 h - 4 ler ve hemen sonra - 6 lar devrede oluyor bir ihtimal dedim. Belki de ufak erime yapar üstüne kar alır. Yada direk sulu kar ile erime yapar.
neyse,aydos tepesindeki sulu kar pek heyecan vermiyor
Lan burası istanbul yeriymiş çok pardon ?
Bu geceden itibaren sistemin bitmesini, yarın yerel olarak kar ama genellikle kky yağmur sulu sepken olarak yağmasını bekliyorum.
Cuma günü de yağmur bekliyorum İstanbul'a belki kky yükseklerde kar görülebilir.
evet arkadaşlar bu sistem bitti sayılır, gelecekte umut vaadeden bir model veya küçük de olsa ışık var mı?
evet arkadaşlar bu sistem bitti sayılır, gelecekte umut vaadeden bir model veya küçük de olsa ışık var mı?
O iş artık uzun vadeci tahmincilerimizde onlar takip edicek sitede mevcut yazıları
4 yıllık döngü kırıldığına göre artık "4 senedir kar yağmıyor daha da yağmaz" lafı son buldu diyebiliriz
Yarın sabah cephe geçişinden sonra lodos la hızla erime olacak. İstanbul geneli. Tam sistem bitti derken son güzelliğini yapacak.
Akşam 4-5 gibi rüzgar lodos yönünden kareyele dönüş yapcak. Hızla havalarda yine soguma olacak. 3 ila 5 saatlik karayel durumu var. Kareyelle tekrar 850 h - 8 ler peşinden giriş yapacak. Gece ise rüzgar yönü yıldız. Bu aralıkta dek bantları alma şansımız var.
Ayrıca cuma günü sistemin asıl son gider ayağı olacak gibi duruyor tam çekilme esnasında bu kez devreye - 12 dahil olacak. Cuma namazı çıkışından sonra akşam 19:00 kadar deniz etkisi kar durumları daha da artacak. Soguma daha büyük bölümü Anadolu yakasında olacak.
Sistem küllerinden doğdu vallaha kendi kendine bitti başladı
24 şubatta bir sistem dahamı var hocalarım ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
yanindaki ufaklık biraz marjinal takiliyor galiba
Bildiğin insana benzedi?
Doldurayım mı bie bardak Whisper dayı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Afiyet olsun abim.
Meşguliyet vardı fazla bakamadım mesajlara şimdi gördüm.
İçmiş kadar oldum
Afiyet olsun abim.
Meşguliyet vardı fazla bakamadım mesajlara şimdi gördüm.
İçmiş kadar oldum
Olsun abi akşam çayı içeriz
Aynen