Kar bitti boşluğa düşmüş gibi hissediyorum :'D
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Rakımınız çok iyi kar yağabilir oraya
Evet 190m, çok memnun kaldık sistemdende:) Arabalar kayboldu.:)
-
Güne umutlu ve enerjik başlamak adına,gerçekleşmeyeceğini bilsemde 12 gün sonrası için şu modellerde kar ve soğuk görmek istiyorum.. her güncellemede ertelemesine bile razıyım.
-
Akşama karayel ile tekrar soguma başlıyor. İstanbulun özelikle batısı Tekirdağ çorlu hattı akşam buz kesecek.
18:00 gibi devamında gece yarsına kadar sonra yıldız yönlü dek mekanizması kurulacak.
-
Pendik kar yağarmı abi
-
- Resmi Gönderi
Güne umutlu ve enerjik başlamak adına,gerçekleşmeyeceğini bilsemde 12 gün sonrası için şu modellerde kar ve soğuk görmek istiyorum.. her güncellemede ertelemesine bile razıyım.
O kadar geç kalmaz
-
>>>WinteR<<< kartal a yağarmı abi havada görsek yeter son kez :)))
-
dudullu tarafında be varsa yağıyor,kar,yağmur....
-
>>>WinteR<<< kartal a yağarmı abi havada görsek yeter son kez :)))
Şuan Avrupa yakasından gelen bir cephe var yogun bir yağış bırakacak. Lapa lapa sulu kar şeklinde yağabilir.
-
Pendik kar yağarmı abi
Lapa lapa sulu kar geçişi olur.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İstanbulda ilk defa gündüz gece sıcaklıklarının arasında bu kadar fark olduğunu görüyorum. Sebebi nedir ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İstanbulda ilk defa gündüz gece sıcaklıklarının arasında bu kadar fark olduğunu görüyorum. Sebebi nedir ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şuan lodos var sebebi budur. Ortalama 3.5 derece bandında geziyor şuan İstanbul. Akşam tam tersi olacak. Kareyelle dibe vuracak gelen yağışlar anca sulu kar yapar oda yükseklerde.
-
Şuan lodos var sebebi budur. Ortalama 3.5 derece bandında geziyor şuan İstanbul. Akşam tam tersi olacak. Kareyelle dibe vuracak gelen yağışlar anca sulu kar yapar oda yükseklerde.
Şuan yağış konumumda kara dönmek üzere sanki hocam
-
Şuan yağış konumumda kara dönmek üzere sanki hocam
Burada sabah buzumsu bir yağış vardı şuan çok çok hafif yağmur
-