İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
21.00'da tüm Anadolu yakası orta şiddette yağış alacak
-
18.00 - 21.00 Arası orta yer yer batı ilçelerde kuvvetli yağışlar olabilir
Batı ilçelerde turuncu kütle var iyi yağış oluyor ( Resim atamadım ek dosyalar özelliği kalkmış burada )
-
Ecmwf Avrupa yakasında yağışın zayıflamasını ve Anadolu yakasında güçlenmesini bekliyordu bu olay gerçekleşmedi tam tersi ilerliyoruz
-
Güneyli rüzgarlar azaldı kütleler erimeye başladı
-
Ecmwf Avrupa yakasında yağışın zayıflamasını ve Anadolu yakasında güçlenmesini bekliyordu bu olay gerçekleşmedi tam tersi ilerliyoruz
Biraz da biz bereketlenelim.
-
bu mgm cok komik bir kurum 3 saat once kartepe 41 cm dedi simdi 5 saatir kar yagiyor yollar bilek boyu kar oldu mgm 36 cm olar guncellediki cogu yerde en az 70 cm kar var bunlar nereyi olcuyor acaba.
-
bu mgm cok komik bir kurum 3 saat once kartepe 41 cm dedi simdi 5 saatir kar yagiyor yollar bilek boyu kar oldu mgm 36 cm olar guncellediki cogu yerde en az 70 cm kar var bunlar nereyi olcuyor acaba.
Yağmur ölçüm istasyonu gördüm ama, kar cm hesabını nasıl ölçüyorlar bilmiyorum.
-
- Resmi Gönderi
Bilmesem de istasyon olan yerde ve düz bir zeminde biriken kar ölçülüyor olabilir.
-
Üzerine yağan yen karı ölçüyolar diye biliyorum
-
-
Diyagramı görünce çok şaşıracaksınız
-
3 4 gün için 2 derecelik düşüş var diyagramda
-
20 mart civarınada bir düşüş emaresi vermiş diyagram
-
Ayın 11 i güçlenirse akşam saatleri kar takibi yaparız
-