İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu

• overview_20210309_00_051.jpg?

Önümüzdeki günlerde bölgemizde yağmur dışında herhangi bir hava olayı gözükmüyor 11 Mart Perşembe günü Marmara'nın tamamında yağış gözüküyor bu yağışın da en etkili Güney Marmara'da etkili olabileceğini söylemiş Ecmwf.Yağış akşam saatlerinde etkisini kaybedecek

Toplam Yağış
    İstanbul için yağış çok kuvvetli değil daha çok Anadolu yakası ağırlıklı bir yağış gibi görünüyor

• Neden ek dosyalar özelliği çalışmıyor benim hesapta mı var sıkıntı

Artık galeriye atıp ordan mesaja ekleme yapıyosun konusu vardı sanırım ama konu etiketlemyi bilmiyorum :(

Tothenamadı

• Resmi Gönderi

Artık galeriye atıp ordan mesaja ekleme yapıyosun konusu vardı sanırım ama konu etiketlemyi bilmiyorum :(

Abim buradan çık yada yeni bir pencere aç, sonra konuya git bul hangi kouysa oradan üstten o konunun link adresini komple kopyala ve diğer pencereden cevap vereceğin konuya gel kopyalanani yapıştır at o konu olarak görünüyor ve tiklanabiliyor.

Dene bir defa olmazsa görselde ederiz.

Izlanda ek dosyalar yok sadece galeriden atılıp konulardan da galeriye attıklarımızı kullanıyoruz.

• 03.00-12.00 arasında kuvvetli yağış bekleniliyor yağışın etkin kısmı 12.00'dan sonra Avrupa yakasından uzaklaşacak 15.00'dan sonra ise Anadolu yakasından uzaklaşarak yerini yerel hafif yağışlara bırakacak 21.00'dan sonra ise yağışlı sistem sona erecek yüksekler ise sistemin sonunda bir ihtimal kar alabilir..

:kralice::karyagisli::kar: 2022 EFSANESİ :kar::karyagisli::kralice:

• 03.00-12.00 arasında kuvvetli yağış bekleniliyor yağışın etkin kısmı 12.00'dan sonra Avrupa yakasından uzaklaşacak 15.00'dan sonra ise Anadolu yakasından uzaklaşarak yerini yerel hafif yağışlara bırakacak 21.00'dan sonra ise yağışlı sistem sona erecek yüksekler ise sistemin sonunda bir ihtimal kar alabilir..

Kar değilde graupel olabilir diye düşünüyorum

• İlk gol fenertepeden

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

NNqzlU.jpg

• Esenler millet bahçesi 18 Şubat

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

O gün oradaydım çimlerde 30-50 cm kar vardı

:kralice::karyagisli::kar: 2022 EFSANESİ :kar::karyagisli::kralice:

• Resmi Gönderi

Izlanda

Videoyu çeken ziya çandır çok yakın kardeşimizdir

"La ilahe İllallah muhammeden resulullah"

"Allahümme salli ala seyyidinâ Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed"

"Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü"