İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Mavi skala bile vermemiş wrf

:kralice::karyagisli::kar: 2022 EFSANESİ :kar::karyagisli::kralice:

• Anca bu görüntüde Karadeniz kesimi faydalanır gibi görünüyor hatta Samsun civarına %20-30 arasında şiddetli fırtına olabilir demiş

:kralice::karyagisli::kar: 2022 EFSANESİ :kar::karyagisli::kralice:

• Anca havada ve araçların üstü vesayre olur demiş inşallah güçlenir

850 hPa'da -8 giriyor bu yer seviyesi sıcaklığını 2-3 derece olacağını gösteriyor 2-3 derecede yerde kar tutmayacağı için yağarsa anca çatılarda birikim yapıyor. Yer seviyesinin 0 olması 850 hPa en düşük -10 olması lazım.
    (Hatta sistem sınırda olabileceği için sahillerde kky sınırını aşamayabilir, yükseklerde örtü bile oluşabilir bunun için 2-3 gün takip etmek lazım)

• 850 hPa'da -8 giriyor bu yer seviyesi sıcaklığını 2-3 derece olacağını gösteriyor 2-3 derecede yerde kar tutmayacağı için yağarsa anca çatılarda birikim yapıyor. Yer seviyesinin 0 olması 850 hPa en düşük -10 olması lazım.
    (Hatta sistem sınırda olabileceği için sahillerde kky sınırını aşamayabilir, yükseklerde örtü bile oluşabilir bunun için 2-3 gün takip etmek lazım)

-9.5 olursa ne olur bir kısmı tutar bir kısmı tutmaz mı?

• ilginç ben yağacağını düşünmüyorum. 20 marttan sonra bursada ben ömrümde kar görmedim havada bile görmedim.

eğer yağarsa tarihte ilk olur bursa için

10 marta kadar 20 cm de gördük ama 10 marttan sonra hiç görmedim

ben sanmıyorum yağsın. bekleyip görcez

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen SameT. (19 Mart 2021 13:24).

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Oleyyyy diyagram geri gelmiş

Tothenamadı