Yine 850 hpa çok düşük oraj olmaz gibi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Yine 850 hpa çok düşük oraj olmaz gibi
Yağış olsun yeter. Oraj falan da olursa o da extra olsun diyelim. Yeter ki yağsın.
-
Senaryoların %70'i kuvvetli yağış veriyor
-
Izlanda eline sağlık Abim. Bilgiler için teşekkür ederim.
-
Izlanda eline sağlık Abim. Bilgiler için teşekkür ederim.
Teşekkür ederim abi
-
2 Haziran günü gece saatlerindeki sıcaklık Şubat ve Mart'ın en yüksek sıcaklık değerleri ortalamasında olabilir
-
İstanbul'da 9 ilçede 13 saatlik su kesintisi uygulanacak.
İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinin (İSKİ) Ömerli İçme Suyu Arıtma Tesislerinde yapacağı çalışma nedeniyle Sultanbeyli, Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe, Adalar ve Ümraniye ile Sancaktepe ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 1 Haziran'da 13 saat süreyle su verilemeyecek.
Çalışma nedeniyle 09.00 ile 22.00 saatleri arasında 13 saat süreyle Sultanbeyli, Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe, Adalar ve Ümraniye'de su kesintisi uygulanacak.
Sancaktepe ve Üsküdar ilçelerinin Ferah, K. Çamlıca, Kısıklı, Kirazlıtepe, Burhaniye, Mehmet Akif Ersoy, Yavuztürk, Küplüce, Kuleli, Bahçelievler, Güzeltepe, Kandilli, Abdurrahmangazi, Osmangazi, Veysel Karani, Akpınar, Fatih ve Eyüp Sultan mahallelerine de söz konusu saatlerde su verilemeyecek.
İSKİ'den yapılan açıklamaya göre, Ömerli İçme Suyu Arıtma Tesislerinde yeni inşa edilen depolar, 1 Haziran'da devreye alınacak.
Bulgurlu dahil mi çamlıca yazıyorda
-
- Resmi Gönderi
Bulgurlu dahil mi çamlıca yazıyorda
Abim netten aldım nedir ne değil bilmiyorum.Bilen varsa not ediversin buraya.Benden iyi sizler bilirsiniz İstanbul'lu olarak.
-
Yarın oraj ihtimali düşük hafif orta arasında yağış olacak gibi görünüyor Anadolu yakası Avrupa yakasından daha çok yağış alacak
-
1 2 Haziran'da oraj ihtimali var
-
00.00 06.00 arası boğaz çevresi ve Anadolu yakasında kuvvetli yağış olabilir
-
- Resmi Gönderi
00.00 06.00 arası boğaz çevresi ve Anadolu yakasında kuvvetli yağış olabilir
Bir görseli de varsa Facebook'a atalım Izlanda
Yoksa böyle atacağım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Atmıştım tazeleme edelim veya görselleri eklerim Izlanda
Eline sağlık abim
-
-