Gölcük'te yine yakındır bu değerlere @Yusuf
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Halen tehlikeli görüntüler veriyor modeller
-
Bazı senaryolara skala yetmemiş 😶
-
Halen tehlikeli görüntüler veriyor modeller
27 temmuz 2017 yi geçebilir mi?
-
27 temmuz 2017 yi geçebilir mi?
Herkes geçebilir diyor
-
Herkes geçebilir diyor
Takip edelim bakalım.
-
Euro4 sisteme az kalmasına rağmen İstanbul'a yağış vermiyor Batı Karadeniz'e vermiş sistemi
-
- Resmi Gönderi
İconda Anadolu yakası ve bati karadenize verdi
-
- Resmi Gönderi
Bize serinlik yeter diyelim
-
İyi ki kocaelideyim hiç pişman olmadım buranın havasına yazın orajlı sistemlerde şanslı olurum kışın kar yağışlı sistemlerde şanslı olurum cennet gibi vallahi Kocaeli'den hiç ayrılasım yok artık
-
istanbulda icon euro4 modellere göre yağışin etkili kisimlari anadolu yakasinin doğusuna vermiş.
Ancak Merkezi kesim boğaz hattında hücreler gelisip gelistiği yerlerde kısa sürede etkili yağişlar oluştura bilir.
-
- Resmi Gönderi
Euro4 sisteme az kalmasına rağmen İstanbul'a yağış vermiyor Batı Karadeniz'e vermiş sistemi
Kazasız belasız yağışlar olsun, ihtiyacımız var
İconda Anadolu yakası ve bati karadenize verdi
Gelsin aman deyem
istanbulda icon euro4 modellere göre yağışin etkili kisimlari anadolu yakasinin doğusuna vermiş.
Ancak Merkezi kesim boğaz hattında hücreler gelisip gelistiği yerlerde kısa sürede etkili yağişlar oluştura bilir.
Olsun yağış abim yanıyor ülke hem güneş hem yyangınlarla
-
- Resmi Gönderi
Bak görün yarın Avrupa yakasında kütle oluşumlarını hep böyle oluyor yagislari anadoluya veriyor sonra kütleler Avrupa'da oluşuyor
-
Bak görün yarın Avrupa yakasında kütle oluşumlarını hep böyle oluyor yagislari anadoluya veriyor sonra kütleler Avrupa'da oluşuyor
Boğaz hattı ve anadolu yakasında etkili olur bence
-
Öncesinde hep kaybetmiştim bu sefer ben kazanacağım sal artık eren kaybettiniz bir mucize olmazsa 😀
-