- Resmi Gönderi
Öncesinde hep kaybetmiştim bu sefer ben kazanacağım sal artık eren kaybettiniz bir mucize olmazsa 😀
Ahahhaha
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÖncesinde hep kaybetmiştim bu sefer ben kazanacağım sal artık eren kaybettiniz bir mucize olmazsa 😀
Ahahhaha
0 mm vermiş benim konuma 🙄
0 mm vermiş benim konuma 🙄
Yalan söyleme 0.1 vermiş
Yalnız bu havanın kapatması nispeten kötü oldu havadaki kararsızlık biraz azalabilir
Bu sistem İstanbul için ya fıs yada efsane olacak modeller yağış konusunda kötü bu sene
Valla dışarı çıkıp yağmurda islanacagim o kadar sıcak günden sonra
Allah'tan sicakliklar artık 34-35 dereceleri geçmeyecek bu geceden itibaren
Radarda takip edeceğim kütlenin konumuma geleceğini anladığım an dışarıda bekleyeceğim yağmurun yağmasını sonra bir bakmışım kafama kocaman dolular yağıyor başım şişiyor 😄😄
Radarda takip edeceğim kütlenin konumuma geleceğini anladığım an dışarıda bekleyeceğim yağmurun yağmasını sonra bir bakmışım kafama kocaman dolular yağıyor başım şişiyor 😄😄
Gece dışarı mı çıkacaksın 😁
Gece dışarı mı çıkacaksın 😁
Yok abartıyorum onu yapmak tam bir deliliktir zaten. Öylesine söylüyorum tabii ki çıkmayacağım
Kocaeli'de meydana gelecek olayları çok merak ediyorum. Türkiye'nin rekoru düzeyde CAPE değeri var hala düşmesine rağmen... Dışarıda herhangi bir şey bırakmayın aman😌😌🙃
Kocaeli'de meydana gelecek olayları çok merak ediyorum. Türkiye'nin rekoru düzeyde CAPE değeri var hala düşmesine rağmen... Dışarıda herhangi bir şey bırakmayın aman😌😌🙃
Doğru cape değerleri düştü öyle söylüyorlar ama ona rağmen Kocaeli'de rekor seviyede
Azı karar çoğu zarar demişler inşallah hasarsız kazasiz belasız atlatiriz
Bizim Sinoptaki kararsızlık değerleri daha fazla oldu İstanbul'a göre bu son güncellemeler sonrası