- Resmi Gönderi
Winter is coming.....
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturWinter is coming.....
Yarın gece sis var sisle birlikte sıcaklık bazı yerlerde 15 derecenin altına inebilir
Bugün itibari ile kısa süreli bir Afrika atağımız var.Haftasonu sıcaklıklar yaz değerlerine yükseliyor. Sonraki Haftanın ortası yine serinlik var. Tam hastalık havası
Bugün itibari ile kısa süreli bir Afrika atağımız var.Haftasonu sıcaklıklar yaz değerlerine yükseliyor. Sonraki Haftanın ortası yine serinlik var. Tam hastalık havası
Mis Gibi
Akşam saatlerinde istanbulda güzel yağışlar var
Gece saatlerinde tüm şehire yayılıyor yağış
Eline sağlık Eren
Tüm şehre yayılmayıp sadece İstanbul'un kuzeybatısını etkileme ihtimalide var
Sıcaklık yarın zirve yaptıktan sonra 4 gün içerisinde 15 derece birden düşecek
güzel sıcaklık dalgalanması ocak şubat ayında 15 derecelik dalgalanma yakalarsak % 99 kar görürüz.. büyük sıcaklık dalgalanmaları çok önemli kışın. ne kadar küresel ısınma olsada sağlam dalgalanma yakaladımı yağışda oldumu kar görürüz kuvvetli yağışla beraber 30 cm bile olur . tabi yağış faktörüde çok önemli.k
23 Eylül resmi tarih olarak sonbahar başlangıcı .
Yarın 7 derece birden düşecek
bursa yine çok sıcak .yazık ne hale gelmiş iklimler :))
34.5 derece yine yanıyor :D sıcak iyice bunalttı pıskolojisini bozuyor adamın.
neyseki serinlyoruz. 2 3 günde olsa
Neyse ki Klima var
Neyse ki Klima var
vallahi antalya gibi olduk. artık yazlar sıcak geçiyor diye ısı yalıtımı yaptırdık en iyisinden boşuna para verdik cacık kendine faydası yok .. komşular klima almaya başladı millet çatır çatır ısı yalıtım yaptırıyor yaptıranada engel oluyorum. boşa masraf çok pasif
klima alacam çare yok sonraki yazı çekmek istemiyorum 2022 yazı nasıl geçecek acaba
Sıcaklıkları 15 derece birden düşürecek serin atağımız yolda