30'lardan 18'lere düşmüşüz daha 3-6 derece daha düşeceğiz
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. En düşük sıcaklıklar normalden +1.3 derece daha fazla en yüksek ise +1.4 derece daha fazla ölçülmüş gelen sistemle bu değerler düşebilir..
Yağış olarak ise çok kurak bir şekilde ilerliyoruz %88 daha az yağış gerçekleşmiş normalden
-
- Resmi Gönderi
1992 senesini hatırlıyorum
İstanbul adına 1 hafta süren soğuk ve kar vardı
Sanırım dek sistemiydi o zamanlarki imkan ne olabilir hem ülke hemde daha 11 yaşında olan benim için , tek imkan 7 katta oturmak 240 derece gökyüzünü görebilmek bulutluları tanımak oda ansiklopedi yardımı ile .
-
Off be biraz eski sistemleri izledimde. 2017 Ocak gibi bir sistem tekrar yaşar mıyız bee
-
Off be biraz eski sistemleri izledimde. 2017 Ocak gibi bir sistem tekrar yaşar mıyız bee
Zor onun gibisi gelir değişik bir sinoptik değişik açı ile gelişti herşey
-
bu sene güzel kar alıcaz gibi duruyor hayırlısı bakalım .
-
-
Her zamanki gibi:)
-
- Resmi Gönderi
İstanbul Diyagramına bakarsak yapacağımız yorum ekstrem bir yağış yok Sıcaklıklarda 20 li derecelerde seyretmeye devam edecek gibi .
-
İstanbul Diyagramına bakarsak yapacağımız yorum ekstrem bir yağış yok Sıcaklıklarda 20 li derecelerde seyretmeye devam edecek gibi .
ekim yağış açısından nasıl duruyor reis bursada? eylül ayına benzer görüntümü var eylülde toplam 27 günde 7.5 kg yağış almışız son çıktılar ne sunuyor acaba?
-
- Resmi Gönderi
ekim yağış açısından nasıl duruyor reis bursada? eylül ayına benzer görüntümü var eylülde toplam 27 günde 7.5 kg yağış almışız son çıktılar ne sunuyor acaba?
Buna Akşam cevap verebilirim tekrardan bakıp .
-
- Resmi Gönderi
Kuraklık ve yağış azlığı devam edecek gibi .
-
reis şimdi dinledimde yetkili birini adam ekim ayı için aşırı derecede kurak dedi :(( ekim ayı aslında çatır çatır yağış ayıdır ama ne bileyim abi adam ölücü aşırı ve çok kötü diye sundu bize.bakalım ne olacak
-
- Resmi Gönderi
reis şimdi dinledimde yetkili birini adam ekim ayı için aşırı derecede kurak dedi :(( ekim ayı aslında çatır çatır yağış ayıdır ama ne bileyim abi adam ölücü aşırı ve çok kötü diye sundu bize.bakalım ne olacak
Şuanki görünümde doğru demiş
-
- Resmi Gönderi
O yetkili kişinin videosunu izledim ben de. Ama çekilmiyor artık. Sıkıcı, videolara önem vermeyen, çou zaman sadece CFSV2 nin aylık raporlarını sunmaya başladı. Tutarlılığı da iyice düştü. Kışın her videosunu izledim. Çok fazla biriyle çelişiyor. Severek takiip ettiğim birisiydi. Bıraktım takip etmeyi.
-