- Resmi Gönderi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Önümüzdeki 5 - 6 gün yağış yok gibi , Modellere ve diyagramlara göre Kasım ayında hareketlilik başlıyor .
-
- Resmi Gönderi
Önümüzdeki 5 - 6 gün yağış yok gibi , Modellere ve diyagramlara göre Kasım ayında hareketlilik başlıyor .
10 kasımdan sonra yerlerimizi alıp kemerlerimizi bağlıyoruz yani😅🥳🥳
-
Herkese selamlar.Sevmediğimiz durgun paternde foruma yeni katıldım.Ama her duruşun bir patlaması vardır diye kendi içimide rahatlatıyorum.Atmosfer dinlenmeye dursun yoğun mesaiye başlayacaksak buna katlanırız
-
- Resmi Gönderi
Herkese selamlar.Sevmediğimiz durgun paternde foruma yeni katıldım.Ama her duruşun bir patlaması vardır diye kendi içimide rahatlatıyorum.Atmosfer dinlenmeye dursun yoğun mesaiye başlayacaksak buna katlanırız
Aleykumselam, tekrar hosgeldin..İnşaallah iyi bir sezon yaşayalım..Hem il hem bölge hemde tüm yurt genelinde
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ekim ayı normalin altında kapandı yağışlar ise normale göre yarı yarıya az gerçekleşti
-
- Resmi Gönderi
Diyagram desteği?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gözlük? 😎😎
-
Abooo biraz forumdan uzak kaldık ilk kar ihtimalleri gelmiş darısı %100 e inşaallah
-
Beyaz güzellik artık çok uzakta değil
-
Erken daha :D
-
- Resmi Gönderi
ECMWF.... Üle takip etmez mi kimse
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İlk kar iconu herhalde dün akşam güncellemesinde gösterilmiş %10 olarak
-
- Resmi Gönderi
İstanbul da yağış var ama kimseden ses soluk çıkmıyor nedense
Anlık bilgiler alalım İstanbul ahalisi
-
Çok iyi bir yağmur var yaklaşık 3 saattir aralıksız.Eskiden bunlar günlerce sürerdi.
Son yıllarda 24 saat bile sürmüyor.Karlı sistem öncesi bile 10 saatlik yağmurun ardından kara dönüyor.Yine eskiden karlı sistem öncesi önce 2 gün ılık karakterli sonra 2 gün soğuk karakterli toplam 4-5 gün süren yağmurun ardından kara dönerdi.Eskiyi yaad ettim baya
-
- Resmi Gönderi
Diyagrama bak be. Ortalama şimdiden daha 0
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -