Sahutt -1 hatta
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
2 hafta gibi uzun bir periyot
-
- Resmi Gönderi
Şimdi kaç ortalama
+ 4 5 💁♂️
-
- Resmi Gönderi
Değişim olmazsa büyük olasılıkla kasım 11 den sonra geceleri sıcaklık değerleri 5 derecelere inebilir .
-
- Resmi Gönderi
-
İstanbul'da inanılmaz bir sis var uzun süredir böyle bir sis görmüyordum
-
- Resmi Gönderi
Diyagramların son çıktısına göre Kasım ikici yarısı kar görme ihtimali var gibi .
-
Gaziantep ilk kar ne zaman tahmin cvp lütfen
-
- Resmi Gönderi
Gaziantep ilk kar ne zaman tahmin cvp lütfen
Az çok yazdık Muhammed.. Şimdiden bir şey denmez diye, zamanı değil diye.
Gaziantep ye kış konusu attım bak seni de etiket ettim.
Bildirimleri takip edelim abim..Bakarsan Antep'te büyük kış aşağıdaki konuda
Son sayfaya bak 9.sayfa
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
İstanbul'da faciadan kıl payı Kurtuluş
5 Kasım akşam saatleri
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Diyagramların son çıktısına göre Kasım ikici yarısı kar görme ihtimali var gibi .
-
- Resmi Gönderi
Diyagram 👇🏻
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İçimde bir his var havada bile olsa tüm İstanbul kar görecek inşallah öyle yada daha iyisi olur
-
- Resmi Gönderi
Bizler hep hazır olan sayısal model ve diyagramlara göre fikir ve görüş yapıyoruz, aksi durum olursa hesap sorulmasın bizlere ...
Bu sene böyle geri plandayım,normalde hazır olan verilere fazla takılmazdım.Şimdi değerli tahminci grubumuz var .
-
- Resmi Gönderi
Son model çıktılarına göre de 22 Kasıma kadar hayatı etkileyecek kar yok ,modellere göre havada görme olasılığı var .
-