- Resmi Gönderi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Diyagram gayet iyi. Soğuklara takılip kendinizi uzmeyin zaten kış 21 Aralikta başlar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Burda da 15 gündeki toplam ortalama yağış var. Gayet iyi bir miktar.
-
- Resmi Gönderi
Diyagramlar gerçekleri vermeye başladı .
-
Diyagram öğlen kar ihtimali olarak çöptü ama bu sefer iyi gelcek gibi hadi hayırlısı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Diyagram kötü çıkmış.
-
Diyagram kötü çıkmış.
Başlangıç için gayet iyi yağışlara odaklanmak lazım abi
-
- Resmi Gönderi
Diyagram kötü çıkmış.
Bu kötüyse yandık o zaman
-
Pertürbe çıktıları ana senaryo ile benzemeye başladı. Diyagramdaki kar ihtimali bu sebepten azalıyor.
-
Yağış olarak çok güzel çıkmış diyagram
-
Sadece yağış olarak iyi kar ve soğuk baya kötü durum da
-
Benim anladığım kadarıyla ufukta gözüken sistem eğer gelirse bir izlanda atağı olacak. Bu da bol yağış ve rakıma göre kar demek o yüzden kıyı şeridinde kar beklemek lükse kaçar şuanlık
-
- Resmi Gönderi
Kıyılar için şuan kar beklemek boşa ümitlenmek olur kaldı ki daha iç bölgeler bile kar almadı İstanbul ve diğer kıyılar genellikle Ocak ve şubatta iyi kar alıyor
-
Benim anladığım kadarıyla ufukta gözüken sistem eğer gelirse bir izlanda atağı olacak. Bu da bol yağış ve rakıma göre kar demek o yüzden kıyı şeridinde kar beklemek lükse kaçar şuanlık
İzlanda atağı olmasının yanında kutuptan destek alıyor sanki son çıktıda, nasıl geleceğine bağlı olarak kıyı şeridinde kar almak lükse kaçmayabilir bence:)
-
İzlanda atağı olmasının yanında kutuptan destek alıyor sanki son çıktıda, nasıl geleceğine bağlı olarak kıyı şeridinde kar almak lükse kaçmayabilir bence:)
İnşaallah, ben genel görüntü ve beklentiyi söyledim. Böyle bir ihtimalde kesinlikle var ama şuanlık daha zor duruyor
-