GFS'nin yarın için 2 3 mm verdiğine bakmayın daha fazlası yağacak
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Diyagramda Rüzgar
-
26'nın gece saaleri - 27 Kasım civarı İstanbulda kuvvetli yağış var.. Hava hafif kararsız olacak gibi görünüyor bu ise yağış esnasında zaman zaman oraj meydana geleceğini gösteriyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Etkilenmeye başladı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GFS gibi olmadı dediğim gibi
-
Ecmwf yine bizi uçurdu rüzgarla birlikte kuvvetli yağmur görüp ve camdan gelen ıslık sesini duyacağız en çok sevdiğim hava olaylarından biri
-
Yağış yayılmaya başladı Avrupa yakasında
-
ECMWF ICON'da aynı şekilde GFS gibi vermiş ama hepsi yanıldılar ben bu modellerin hiçbirine bakmıyorum çoğu kez yağış tahmini yaparken
-
- Resmi Gönderi
ECMWF ICON'da aynı şekilde GFS gibi vermiş ama hepsi yanıldılar ben bu modellerin hiçbirine bakmıyorum çoğu kez yağış tahmini yaparken
Vallahi ya beklenen yağış olmadı
-
ECMWF
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GFS
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ICON
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gerçekleşen
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Mor verdikleri yer bomboş :D
-
- Resmi Gönderi
Mor verdikleri yer bomboş :D
Bizim burası ile karıştırmışlar sanırım😅
-
Bizim burası ile karıştırmışlar sanırım😅
-
Hayırlı geceler, yarın sabah bi işim var. İstanbul da yağmur ne zaman duracak? Şuan biraz yoğunum bakma şansım olmadı
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler, yarın sabah bi işim var. İstanbul da yağmur ne zaman duracak? Şuan biraz yoğunum bakma şansım olmadı
-