Yağışın çok kuvvetli olacağı yerler turuncu ve kırmızı uyarı bölgeleridir.
Yağış anında hafif kararsızlıktan dolayı yine ara sıra oraj olabilir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur
Yağışın çok kuvvetli olacağı yerler turuncu ve kırmızı uyarı bölgeleridir.
Diyagram yine %13'e çıkmış bazı senaryolar kar ısrarını sürdürüyor
Diyagram yine %13'e çıkmış bazı senaryolar kar ısrarını sürdürüyor
Çok sınırda sanki kar için. Çamlıca olursa olur diye düşünüyorum. Yağış çok hızlı kesiyor. Her şey olabilir bence
Kocaeli gölcükte rüzgar durumu ne
Kocaeli gölcükte rüzgar durumu ne
80-90 km/h civarı
80-90 km/h civarı
Fena değilmiş
İstanbul'da yağışın akşam üstü başlamasını bekliyorum. Öğlen saatlerinden itibaren Avrupa yakasının batı ilçelerinde hafif-orta kuvvette yağış olabilir. Yağışın kuvvetli kısmı 18:00 civarında Anadolu yakasında olacaktır. 15.30-16.00 civarı Özellikle Kadıköy-Maltepe-Pendik dolaylarında rüzgar şiddetli olacak (75-80km/sa arası) tahminimce.. Deniz seferleri iptal olabilir.
-Batı Karadeniz sahil şeridi de kuvvetli fırtınadan etkilenebilir. Saat 15.00 dan sonra dikkat edilmeli
NOT: Verdiğim saatler şiddetin en yüksek olacağı saatlerdir..
Oraj Beklentim ise Sabah-Öğlen saatlerinde Trakya , Akşam saatlerine doğru ise Akdeniz civarı. Bu bölgelerde şimşek/yıldırım aktivitesi yoğun olacaktır.
Asıl kuvvetli hat 17.00-18.00 civarı İzmirin Kuzeyi ile Bursa arasında oluşuyor. Bu hat geceye doğru doğulayarak Ankara sınırında son bulacaktır.
Sistem sonunda Yalova (iç tarafları)- Bursa - İzmit - Sakarya hattı, En çok yağışı (Ortalama +165mm) alan bölge olacaktır.
Sarp Özdoğan kazasız belasız yağışlar alalım inşallah.Eline emeğine sağlık uyarı için
Daha Çok Gösterİstanbul'da yağışın akşam üstü başlamasını bekliyorum. Öğlen saatlerinden itibaren Avrupa yakasının batı ilçelerinde hafif-orta kuvvette yağış olabilir. Yağışın kuvvetli kısmı 18:00 civarında Anadolu yakasında olacaktır. 15.30-16.00 civarı Özellikle Kadıköy-Maltepe-Pendik dolaylarında rüzgar şiddetli olacak (75-80km/sa arası) tahminimce.. Deniz seferleri iptal olabilir.
-Batı Karadeniz sahil şeridi de kuvvetli fırtınadan etkilenebilir. Saat 15.00 dan sonra dikkat edilmeli
NOT: Verdiğim saatler şiddetin en yüksek olacağı saatlerdir..
Oraj Beklentim ise Sabah-Öğlen saatlerinde Trakya , Akşam saatlerine doğru ise Akdeniz civarı. Bu bölgelerde şimşek/yıldırım aktivitesi yoğun olacaktır.
Asıl kuvvetli hat 17.00-18.00 civarı İzmirin Kuzeyi ile Bursa arasında oluşuyor. Bu hat geceye doğru doğulayarak Ankara sınırında son bulacaktır.
Sistem sonunda Yalova (iç tarafları)- Bursa - İzmit - Sakarya hattı, En çok yağışı (Ortalama +165mm) alan bölge olacaktır.
Izmirde de aksiyon varmi hocam
Izmirde de aksiyon varmi hocam
Yazmışsa nereye bakarak okuyorsun
Bak
@Salihh
@Salihh
Merkeze yok yani offd ya
Aşama 1 tamamlandı diyebiliriz. Fırtına hattının pozisyonunu doğru tahmin ettik. Ekstrem bir durum yaşanmaz ise kalan kısım da bizi doğrulayacaktır
Konumumda çiseleme başladı
B.Çamlıcada bulunan dev Türk bayrağımız fırtınanın etkisiyle uçtu
Halbuki dünkü yazımdada uyarmıştım
Kendi kameramdan olay anı