Spoiler Göster
Saat 12 civarı tahmin
Gerçekleşen
15.00 civarı tahmin
Gerçekleşen
Icon tahmini bu şekilde olmuş bana göre başarısız
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSaat 12 civarı tahmin
Gerçekleşen
15.00 civarı tahmin
Gerçekleşen
Icon tahmini bu şekilde olmuş bana göre başarısız
Günlük toplam yağış tahmini
Gerçekleşen (Yağış devam ediyor)
Yarin öğlen 10-13 arasında rüzgar tekrardan çok kuvvetli olabilir aman dikkat
Valilikten açıklama gelmiş
Günlük toplam yağış tahmini
Wxcharts veya meteoicel'den incele bence
Wxchart ile Windy arasında fark göremedim Avrupa yakasına 4 mm verdiği yer Windy'de de 4 Windy'nin Anadolu yakasına 11 verdiği yer Wxchart'ta da aynı
Sadece 2 sinin yağış skala renkleri farklı
İstanbul valiliğinden açıklama
Fırtınada biri yabancı 4 kişi hayatını kaybetti.3 u ağır 19 kişi yaralandı.
medicane olsa nolurdu acaba
medicane olsa nolurdu acaba
30 kasımda Karadeniz'de yarım göz oluşabilir
en doğudaki Iğdır a bile 60 90 km demiş hata olmasın izmir le Iğdır istanbul ankara aynı olamazki
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Wxchart ile Windy arasında fark göremedim Avrupa yakasına 4 mm verdiği yer Windy'de de 4 Windy'nin Anadolu yakasına 11 verdiği yer Wxchart'ta da aynı
1h tan incele ?
1h tan incele ?
Akşam güncellemesi ile birlikte 180 derece döndü benim baz aldığım güncelleme akşam olmadığından dolayı öğle güncellemesinin 1 h'ına bakacağım
CET saati bizim saatten 2 saat geri geliyor
Ondan dolayı bize göre 15.00 olan saat CET'e göre 13.00
Gerçekleşen
18.00 Tahmini 1h alınmıştır
1 MM yağış vermiş
Gerçekleşen
1h tan incele ?
Daha Çok GösterSpoiler Göster
1h tan incele ?
Akşam güncellemesi ile birlikte 180 derece döndü benim baz aldığım güncelleme akşam olmadığından dolayı öğle güncellemesinin 1 h'ına bakacağım
CET saati bizim saatten 2 saat geri geliyor
Ondan dolayı bize göre 15.00 olan saat CET'e göre 13.00
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gerçekleşen
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 18.00 Tahmini 1h alınmıştır
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 1 MM yağış vermiş
Gerçekleşen
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Dün akşam incelediğim Icon ile bugün ki durum baya benzerdi. Dün akşamla kıyaslasana bir de. Güvendiğimiz dağlara kar yağdı
Model bazlı çalışmamanın faydalarını da görmüş olduk yine. Saol Icon
Model bazlı çalışmamanın faydalarını da görmüş olduk yine. Saol Icon
15.00'dan 21.00'a kadar hafif yağış vermiş yağış toplamı İstanbul sınırları içerisinde en yüksek 8 mm tahmin etmiş