berbat bir kış geliyor sanırım aralik son haftaya ilgili açıklama yapan da yok
Hayır. Aksine ilginç görüntüler mevcut modellerde. Daha ocak, şubat ayları var. Elbet kar göreceğiz.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturberbat bir kış geliyor sanırım aralik son haftaya ilgili açıklama yapan da yok
Hayır. Aksine ilginç görüntüler mevcut modellerde. Daha ocak, şubat ayları var. Elbet kar göreceğiz.
Berbat bir kış yaşayacağımızı sanmanızın dayanağı Aralık son hafta ile ilgili açıklama yapan olmaması mı ?
Evet çünkü açıklama yapilmiyorsa veriler olumsuzdur
berbat bir kış geliyor sanırım aralik son haftaya ilgili açıklama yapan da yok
Kar geliyor
silivri mükemmel kar yağışı görüyor şuan 4 de 3 yaptım başak şehirde durumlar nasıl orada oturan varmı
graphe3_10000___28.9497_41.0138_Istanbul (4).gif
diyagram 2 güne toparlar inşallah sabahkine göre baya güzel
Kar geliyor
Hocam, hangi verilere göre emin şekilde karın geldiğini söyleyebiliyorsunuz?
Silivriye kar yağıyormuş şuan?
Silivriye kar yağıyormuş şuan?
Hocam, hangi verilere göre emin şekilde karın geldiğini söyleyebiliyorsunuz?
Hangi veri kar gelmiyor diyor ?
K.çamlıca sokak lambalarında uçuşan kar taneleri var
Hangi veri kar gelmiyor diyor ?
Belki de asıl sormak gereken soru budur
Çok bilgim olmadığı için özellikle takip ettiğiniz bir veri var mı diye merak etmiştim
Belki de asıl sormak gereken soru budur
Çok bilgim olmadığı için özellikle takip ettiğiniz bir veri var mı diye merak etmiştim
Ay ortasında ki salınım da ülkemiz endekslere göre etkilenecektir gücünü ilerleyen zamanlarda ki çıktılara göre belirleriz.Her gelen sistem bi öncekine göre daha iyi olacak ardından avrupaya güçlü salınım gelecek
Ay ortasında ki salınım da ülkemiz endekslere göre etkilenecektir gücünü ilerleyen zamanlarda ki çıktılara göre belirleriz.Her gelen sistem bi öncekine göre daha iyi olacak ardından avrupaya güçlü salınım gelecek
Hocam Avrupa'ya inecek salınımda az da olsa Türkiye'nin etkilenme ihtimali varmı 2018'deki gibi ?
silivri mükemmel kar yağışı görüyor şuan 4 de 3 yaptım başak şehirde durumlar nasıl orada oturan varmı
CAN var
Hocam Avrupa'ya inecek salınımda az da olsa Türkiye'nin etkilenme ihtimali varmı 2018'deki gibi ?
Desteğe bağlı, yüksek konumu bizim işimize yarayabilir ama vade çok uzun bekleyeceğiz.Bu sefer ibre bize neden dönmesin ? Bir kere de avrupaya beklerken bize gelsin ?