diyagram iyice saçmaladı
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Hangi veri kar gelmiyor diyor ?
Aralık son hafta ve ocak fıs çıktı
-
Aralık son hafta ve ocak fıs çıktı
Ocak fos çıkmadı özellikle 2. yarısı sistem almamız muhtemel
-
GFS 06Z 16/12/2021
090FE042-01D9-44B4-82BD-D0B3871AA211.gif
Güzel senaryolar var ama ana çıktı çok sırıtmış, takibe devam.
-
GFS 06Z 16/12/2021
090FE042-01D9-44B4-82BD-D0B3871AA211.gif
Güzel senaryolar var ama ana çıktı çok sırıtmış, takibe devam.
Bu kadar rezalet, gerçekten bu kadar uzak bir ana çıktı ilk defa görüyorum ya...
-
- Resmi Gönderi
Öğlene göre daha iyi ve -10 altında veren senarylar hala mevcut
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-
Yağış yok gelse bile önemli birşey olmaz
-
-
mgm birşeyler deniyor..
-
mgm birşeyler deniyor..
Düzeltme yaptın ama gördüm senden önce 😃
-
-
Evet Arkadaşlar Daha sistem gelmedi fakat beklediğimiz bu -12 lik sistemin şimdiden uçtuğunu söyleyebiliriz zaten demiştik beklentileri yükseltmeyin diye fakat ay sonu sistemi gidince ben bu sisteminde yalan olacağını anlamıştım evet istanbul gecenin geç saatlerinde kar yağışı gördü silivri çatalca başakşehir gibi yerler fakat sadece anlık sıcaklık düşüşü ile olmuştu yani beklenilen sistemimiz adına arabanın üstünde dahi örtü beklemiyorum havada seyirlik kar görürsünüz bide soğuk görürsünüz ay sonu sistemi küllerinden doğarmı diye kontrol etmekde fayda var belki sıcaklık uygun olursa dek iş yapar ama hiç düşünmüyorum zaten sistemi sıcaklık yüzünden kaybettik
ama umarım yanılırım ve çimlerde arabalarda en azından örtü oluşturur
-
NOT: Sadece fikir beyanıdır,doğal olarak bilimsel geçerliliği yoktur. Herşey enerjidir,duygularımız da öyle. Birine kötülük beklerken,o kötülük önce seni bulur. Her güzel model güncellemesi esnasında "Çatla emi İtalya, hahhaaa,ingilizler kuduruyordur şimdi,vs.." gibi sözleri duyunca içimden : "Yine mi?" diyorum. Ne zaman bu sözler ağırlık kazansa, sistem yok oluyor. Özellikle gözlemledim. Bırakın da dini,milliyeti vs.. ne olursa olsun, kar bekleyen kim/kimler varsa herkes sevinsin. Doğanın gücü herkese yeter, onlar kahrolsun, sadece bizim istediğimiz olsun dersek, Doğa da bizi boş geçiyor.
-