GFS 18Z İLK YARI 20/12/2021
Sezonun ilk %100’ü hayırlı olsun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGFS 18Z İLK YARI 20/12/2021
Sezonun ilk %100’ü hayırlı olsun
senaryolar yüzde yüz kar şeklinde açıklamış 2 gün boyunca
dün sabah saatlerinde sabiha gökçen in oradaydım pendik de karla karışık yağmur gördüm esenlere geldiğimde havada uçuşan minik kar taneciklerini
İnşaALLAH Bu gece başlıyoruz
İnşaALLAH Bu gece başlıyoruz
İnşallah Abi radar takibi zevkli olacak
ümraniye kar ne zaman alır yılbaşında görürmüyüz?
İstanbul için tamamen kendi tahminimi yürütücem umarım başarılı olur Şuanlık hemen hemen kıyı kesimlerde Havada da olsa kar yağışı görecek şuanki modeller onu gösteriyor ama asıl konu nasıl kar alacağımız modeller -8 - 10 ları gösteriyor böyle bir modele göre yağmur alacağımızı söylemek veya yağışın kar dan yağmura döneceğini söylemek saçmalık olur ayrıyetten modellerde yağışlar 24 aralık öğlen kesiliyor ben deklerle beraber yağışın 24 ünün akşamına kadar sürmesini bekliyorum. dediğim gibi kar yağacağını görüyoruz fakat asıl konu nasıl alacağımız sistem bozduğu için şuanki konuda birşey söylemek zor sevgili arkadaşlarım yaşa gör sistemi olacak diyorum tahminimi sundum avrupa da +150 rakım örtü görür 1 ila 5 cm arası anadolu yakası +100 rakım 5 10 cm arası görür diyip inime çekiliyorum genç arkadaşlarım için de okulların tatil olması söz konusu değil ama çarşamba günü için aynısını söyleyemem eğer hava soğuk olurda kar yağışı sert bir şekilde bastırır tutarsa orası ayrı yağış gece başlayacağı için tatil olacağını söylemek zor hayırlı akşamlar diliyorum ailenizle keyifli günler
Tatile falan gerek yok yağış Anadolu yakasının kuzey kesimleri hariç zayıf görünüyor
Tatile falan gerek yok yağış Anadolu yakasının kuzey kesimleri hariç zayıf görünüyor
Kocaeli gölcük ne olur
Kocaeli gölcük ne olur
10 cm görürsünüz rahat
10 cm görürsünüz rahat
İnanmam yemezler 😃
Akşam yeniden bakarım vade yetmiyor şuan
Akşam yeniden bakarım vade yetmiyor şuan
Vade 360.saate kadar değil mi 1 günden az kaldı
AKOM'dan İstanbul için uyarı: "Bu gece 22.00'den itibaren kar yağışı etkisini gösterecek."
İnanmam yemezler 😃
yaşa gör sistemi sen rahat ol