Geçen seneki sistemlerde modeller yağış bakımından pek başarılı değillerdi bakalım bu sistemde ne olucak umarım bir sürpriz yaşarız
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
İstanbul’da üst seviye soğuğu olsun DEK olsun sürpriz olabilir yağış konusunda.
-
cm tahmini yapmaya gerek yok, yapsanız bile bu sistem de tutturmanız biraz zor. sisteme neredeyse giricez fakat ben bile nolacağını bilmiyorum, radar takibi + kahve miss
-
- Resmi Gönderi
cm tahmini yapmaya gerek yok, yapsanız bile bu sistem de tutturmanız biraz zor. sisteme neredeyse giricez fakat ben bile nolacağını bilmiyorum, radar takibi + kahve miss
Ben Biliyorum
-
Yüksekler hariç örtü yapıcağını düşünmüyorum sığ dek kütleleriyle oluşsa bile sonrasında eriyiceğini düşünüyorum
-
Sokak lambası bozuk. Şans
-
Sokak lambası bozuk. Şans
:'D Bizim sokak lambalarınıda dün yaptılar şansa bak
-
Arkadaşlar beklentinizi en düşükte tutun fazlası olursa daha çok sevinirsiniz. Ben havada atıştıran kar görmeye razıyım şu an rüzgar yönü de kötü DEK'ler batı Karadenize süpürülüyor.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mgm coştu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yarın akşam saatleri deniz etkili yağışlar için uygun görünüyor. Ayrica dew point bu geceden ayin 24 une kadar eksilerde, bu da yağışın kar olarak olma ihtimalini yukseltiyor. Rüzgar batı karayel olmadigindan, biraz kuzey bilesenli oldugundan dolayı şansımız var, fakat avrupa yakasının güneyi biraz zor gözüküyor. Artık şans isi Belki daha buyuk bir kutle olusur ve tum istanbulu etkiler. Ayin 23 u icin yaklasinca yeni bir harita paylaşırım
(icon modeli)
-
- Resmi Gönderi
karkunduzu eline sağlık
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. BEN TAMAMEN KENDİMCE BİR TAHMİN YAPTIM BU GÖSTERDİĞİM HARİTADA CM LER
DEKLER İLE BERABER ALINACAK TOPLAM KAR YAĞIŞI
inşallah daha fazlası olur gönül ister 1 metre bunada şükür inşallah
-
3 derece altına inen illerimize sesleniyorum düşecek tüm yağışlar kar olarak düşecek
-
Dün ki kadar soğuk yok. Soğuklar ne zaman girecek?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. BEN TAMAMEN KENDİMCE BİR TAHMİN YAPTIM BU GÖSTERDİĞİM HARİTADA CM LER
DEKLER İLE BERABER ALINACAK TOPLAM KAR YAĞIŞI
inşallah daha fazlası olur gönül ister 1 metre bunada şükür inşallah
Çok abartı tahmin olmuş
-