İnanılmaz bir yağışı var şuan kafam kadar taneleri
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
İnanılmaz bir yağışı var şuan kafam kadar taneleri
Hayırlı olsun sonunda konumuna kar geldi
-
Bunu görünce insanın içinde istemsiz aşırı özlem oluyor. Hangi sistem bu
ocak 2017
-
ocak 2017
18 Temmuz sistemi olmasın o
-
18 Temmuz sistemi olmasın o
ocak sistemi diye aldım :D sonradan farkettim
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
rüzgar yönü değişmiyor
-
Foruma video yollamanın bir yolu yok mu
-
youtubeye liste dışı olarak yükle linkini buraya at
-
Perşembe sabah 6-9 arasına dikkat 1 mart 2018 tarzı bir ortu gorebiliriz. Fakat yarin aksama kadar ruzgar yonunden dolayi yagislar bize ugramayacak. Kadıköylu olarak bugun havada da olsa kar gördum şükür.
1 Mart 2018 konumum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
https://www.havalarinsesi.com/gallery/
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
wriscuttern 14 resim atmışsın
Yine aynı yerden yani
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
wriscuttern 14 resim atmışsın
Yine aynı yerden yani
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Abi şarjın az kalmış telefonun şarja tak,
😃
-
24. Senaryonun 1 metre kar vereceği var
-
Whisper sağol abi youtube kaliteyi çok aşağı çekmişti bir de galeriye atayım
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -