yıldız sayamadık* :D boş bulutlar vardı
Yok bizde cidden yıldızlar vardı bulut bile yoktu :'D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturyıldız sayamadık* :D boş bulutlar vardı
biz kaderimize terk edildik ben arnavutköyden ev almaya gidiyorum karşı daireye birini alabilirim :D riva tarafları güzel kar alır
komşum olmak isteyen
biz kaderimize terk edildik ben arnavutköyden ev almaya gidiyorum karşı daireye birini alabilirim :D riva tarafları güzel kar alır
komşum olmak isteyen
İstanbul'dan ev alsam Çekmeköy'den veya Başakşehir'den alırım en ölü sistemlerde bile kar alıyor bu 2 yer
İstanbul'dan ev alsam Çekmeköy'den veya Başakşehir'den alırım en ölü sistemlerde bile kar alıyor bu 2 yer
avrupa dan alınmaz ya da direk istanbuldan alınmaz zonguldak bolu civarı alacaksın :D
sancaktepe yenidoğan anlık
Anlık sancaktepe yenidogan
avrupa dan alınmaz ya da direk istanbuldan alınmaz zonguldak bolu civarı alacaksın :D
Zonguldakta olmaz yagmıyor çünkü 😂😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. sancaktepe yenidoğan anlık
Emre bizim burayı es geçti Samandıra yogun yagdı ama beyazlatmadı
Saat 11.20-11.50'de Sarıyer Darüşşafaka'da kar. Arabalarda ~1cm örtü var idi.
Sokak Lambası Testi
KK - Kutup Koalası
bazı ilçelerde 10 cm yi bulmuş
Şuraya bak ya biz daha yağış göremedik millet cm hesabı yapıyor bu Kocaeli zaten hep şanssız.
İstanbul Riva giriş
Yolda da var az araçlar yüzünden ama kenarlar da kar var
Daha Çok GösterSaat 11.20-11.50'de Sarıyer Darüşşafaka'da kar. Arabalarda ~1cm örtü var idi.
Havaların SesiThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sokak Lambası Testi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. KK - Kutup Koalası
Bi saniye burası bizim mahalle 😂 Kimsin?
Dun gece sabaha kadar kar dedin , nihayet kavuştun sanırım
Gözün, gözünüz aydın arkadaşlar.
Yağmayan yerlere de inşallah en kısa zamanda gelsin yağış.
Ahaha :D
Normalde burada değilim, daha güneydeyim ama gece kar görmek için dayanamayıp geldim. Halamlar burda yaşıyorlar aslında:)
Kent ormanına yakın ev