Anladım 😂 Bahçeköy zekeriyaköy taraflarına çok yağdı kütleler bu taraflara az indi.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Dun gece sabaha kadar kar dedin , nihayet kavuştun sanırım
Gözün, gözünüz aydın arkadaşlar.
Yağmayan yerlere de inşallah en kısa zamanda gelsin yağış.
Aynen biraz daha kuzeyde olsak iyi olcaktı 😂 Neyse buna da şükür hiç yağmayan yerler var. Hemen yerde bile örtü yaptı ama devamı olmayınca eridi.
-
Şimdi Instagramdan baktım Sarıyerde sahilde bile baya kar var. Bu ne şanssızlık ya 5 km ilerimiz 😒
-
- Resmi Gönderi
Şimdi Instagramdan baktım Sarıyerde sahilde bile baya kar var. Bu ne şanssızlık ya 5 km ilerimiz 😒
O gelmiyorsa sen git
-
O gelmiyorsa sen git
Öyle yapıcaz herhalde 😂
-
Şuraya bak ya biz daha yağış göremedik millet cm hesabı yapıyor bu Kocaeli zaten hep şanssız.
Bizdede yok aynı kaderi yaşıyoruz demekki
-
Bizdede yok aynı kaderi yaşıyoruz demekki
Napıcaz peki hocam biz böyle ne zaman gelicek bize
-
Perşembe günü rüzgar yön değiştiriyor ve sahillerin bile çok az bile olsa arabaların üstünün tutmasını bekliyorum
-
Napıcaz peki hocam biz böyle ne zaman gelicek bize
Önümüze bakacağız bu sistemden memnun olmayacağız belli ki daha kış bugün başladı yeni sistem kovalayacağız
-
Ben yattıktan sonra kar çok az yağmış ve buzlanma var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çatı, çim ve araba üstleri elle tutulur kar var
-
İstinyeden kuzeye gidildikçe kar artıyor, istinye tam sınır çizgisi
-
Sabah Sancaktepe Çekmeköy hattı Sultanbeyli kuzeyi 3-4 cm filandı, güneye indikçe azaldı.
-
2.köprüden avrupadan anadoluya geciyorsun yemyeşil çimenler bembeyaz cimen oluyor çok ilginç
-
- Resmi Gönderi
-
Dün sabahtan beri Kocaeli güneşli hala güneşli ne bulut var ne de kar. Ne zamana kadar böyle olucak. İstanbul hep kar aldı ne güzel biz seyirci
-