Anladım 😂 Bahçeköy zekeriyaköy taraflarına çok yağdı kütleler bu taraflara az indi.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Dun gece sabaha kadar kar dedin , nihayet kavuştun sanırım
Gözün, gözünüz aydın arkadaşlar.
Yağmayan yerlere de inşallah en kısa zamanda gelsin yağış.
Aynen biraz daha kuzeyde olsak iyi olcaktı 😂 Neyse buna da şükür hiç yağmayan yerler var. Hemen yerde bile örtü yaptı ama devamı olmayınca eridi.
-
Şimdi Instagramdan baktım Sarıyerde sahilde bile baya kar var. Bu ne şanssızlık ya 5 km ilerimiz 😒
-
- Resmi Gönderi
Şimdi Instagramdan baktım Sarıyerde sahilde bile baya kar var. Bu ne şanssızlık ya 5 km ilerimiz 😒
O gelmiyorsa sen git
-
O gelmiyorsa sen git
Öyle yapıcaz herhalde 😂
-
Şuraya bak ya biz daha yağış göremedik millet cm hesabı yapıyor bu Kocaeli zaten hep şanssız.
Bizdede yok aynı kaderi yaşıyoruz demekki
-
Bizdede yok aynı kaderi yaşıyoruz demekki
Napıcaz peki hocam biz böyle ne zaman gelicek bize
-
Perşembe günü rüzgar yön değiştiriyor ve sahillerin bile çok az bile olsa arabaların üstünün tutmasını bekliyorum
-
Napıcaz peki hocam biz böyle ne zaman gelicek bize
Önümüze bakacağız bu sistemden memnun olmayacağız belli ki daha kış bugün başladı yeni sistem kovalayacağız
-
Ben yattıktan sonra kar çok az yağmış ve buzlanma varDB75362E-6A63-4AB8-BF73-CE9FA01D79D9.jpeg
Çatı, çim ve araba üstleri elle tutulur kar var
-
İstinyeden kuzeye gidildikçe kar artıyor, istinye tam sınır çizgisi
-
Sabah Sancaktepe Çekmeköy hattı Sultanbeyli kuzeyi 3-4 cm filandı, güneye indikçe azaldı.
-
2.köprüden avrupadan anadoluya geciyorsun yemyeşil çimenler bembeyaz cimen oluyor çok ilginç
-
- Resmi Gönderi
-
Dün sabahtan beri Kocaeli güneşli hala güneşli ne bulut var ne de kar. Ne zamana kadar böyle olucak. İstanbul hep kar aldı ne güzel biz seyirci
-