- Resmi Gönderi
Ayın 20. den sonra tüm senaryolar ip gibi olacak inşaALLAH
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAyın 20. den sonra tüm senaryolar ip gibi olacak inşaALLAH
Ayın 20. den sonra tüm senaryolar ip gibi olacak inşaALLAH
Sinan abi ip gibi yani düz ama abi bizim buraya düz olursa sıcaklık sıkıntısı çekeriz abi biz lazım olan geçen senin konuya atmıştın işte o lazım bize abi
winter is comming cım Orada duruyor Konuda İbret olsun Diye İstanbul Diyagramı ders alsın diye .
winter is comming cım Orada duruyor Konuda İbret olsun Diye İstanbul Diyagramı ders alsın diye .
Sinan abim benim anlayamadım demek istediğini
Anladım ben o diyagrama benzeyecek
inşaALLAH
Hamak diyot Hamak 😁
Anladım ben o diyagrama benzeyecek
inşaALLAH
Abi inşallah tek isteğim gelsin şöyle bi buzul çağı hep kar yağsın heryer don olsun. Var bi hayalimiz be abim
Diyagramı çok beğendim ay ortasındaki sistemde iyileşmeler var
Neden üzgün tepkisi atıyorsun
İstanbul yüksek kesimleri 13 Ocak ☃️❄️🌨️ ay ortasında dahada güzel şeyler görünüyor sabırla bekleyelim geliyor yavaş yavaş efsaneler tık diye gelmez 😈 yasvas yavaş sinsi sinsi 🖤💥
Neden üzgün tepkisi atıyorsun
Kötü ve üzücü çünkü abi
İstanbul yüksek kesimleri 13 Ocak ☃️❄️🌨️ ay ortasında dahada güzel şeyler görünüyor sabırla bekleyelim geliyor yavaş yavaş efsaneler tık diye gelmez 😈 yasvas yavaş sinsi sinsi 🖤💥
Bence bir anda gelmesi daha çok yakışır efsanelere öyle sinsilik yakışmıyor onlara.
Diagram diyor ki.Ay ortasında ilk sistemden daha iyi olabilirim.En azından Aralık sonu sistemi kadar yıldız saymazssınız