Diagram diyor ki.Ay ortasında ilk sistemden daha iyi olabilirim.En azından Aralık sonu sistemi kadar yıldız saymazssınız
Fazla beklentiye girmemek lazım bence. Tatmin edici olacağını sanmıyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDiagram diyor ki.Ay ortasında ilk sistemden daha iyi olabilirim.En azından Aralık sonu sistemi kadar yıldız saymazssınız
Fazla beklentiye girmemek lazım bence. Tatmin edici olacağını sanmıyorum
Efsane beklentisine girmedim zaten.Tatmin konusu kişiden kişiye ve özellikle ilimizde konumdan konuma değişir.Önceki (ilk sistem) den daha potansiyelli her konuda.O ull merkezi oturmasın sakın İstanbul üzerine ama Edirne Çanakkale ye konuşlanırsa önceki sistemden çok daha iyi olabilir.Ve zeminde daha iyi.
Efsane beklentisine girmedim zaten.Tatmin konusu kişiden kişiye ve özellikle ilimizde konumdan konuma değişir.Önceki (ilk sistem) den daha potansiyelli her konuda.O ull merkezi oturmasın sakın İstanbul üzerine ama Edirne Çanakkale ye konuşlanırsa önceki sistemden çok daha iyi olabilir.Ve zeminde daha iyi.
Şimdilik veriler vasatın altında bir sistem gösteriyor umarım senin dediğin gibi olur
Şimdilik veriler vasatın altında bir sistem gösteriyor umarım senin dediğin gibi olur
Ömer emin ol aralıktakinden iyi gelir eğer soğuk yeterli olursa.
2 cm lik örtü vermiş gfs
Özlemle…
Özlemle…
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Onu çok iyi hatırlıyorum 1 hafta kar yağmıştı çok güzel bi sistemdi yaaa bide bi yoğun yağmıştı of be gelsin artık şu beyaz gelinlik.
Senaryo ortalaması düşmüş
İcon Eu 12 Ocak görüntüsü özellikle İstanbul Avrupa'ya gelen dekler muazzam
bu sistem inşallah bizim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Kötü
Kalp dayanmaz bu senaryoya
Sinan abi hacklemiş