- Resmi Gönderi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Kuru soğuk ull tepemizden gecerse ancak ..
-
Yada rüzgarla sığ dek kütleleri.Hafif görsel kar yağışları olur.
Kombilere yükleeen.
-
sabiha gökçen tarafındayım,dışarıda ağzımdan buhar çıkıyor,acaba beklenen soğuma mı başladı?
-
sabiha gökçen tarafındayım,dışarıda ağzımdan buhar çıkıyor,acaba beklenen soğuma mı başladı?
Hayır beklenen soğuma bu gece itibarıyla Edirne taraflarından başlayacak.
-
Hayır beklenen soğuma bu gece itibarıyla Edirne taraflarından başlayacak.
evet,verilere göre olabilirde,
atmosferin saati yoktur
-
evet,verilere göre olabilirde,
atmosferin saati yoktur
Güncel sıcaklıklara bakmanı öneriyorum. Şu anki konumum Tekirdağ ve sabaha göre herhangi farklılık yok
-
Güncel sıcaklıklara bakmanı öneriyorum. Şu anki konumum Tekirdağ ve sabaha göre herhangi farklılık yok
-
Evet gece başlıyoruz canlı takip yaparız önce soğuma Balkanlarda başlamalı kademe kademe gelicek Tekirdağ'a
-
Soğuk Trakya'dan giriş yaptı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Anlık sıcaklıklar
Gfs'nin beklediği sıcaklıklar
Ecmwf'nin beklediği sıcaklıklar -
Balkanlar'da kar yağışı etkili oluyor (Sırbistan-Bulgaristan sınır kapısı)
Bizim sınır kapılarımızda kar yağışı henüz başlamadıThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Uçuyoruz rüzgarla birlikte
-
Bize bundan lazım…
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ben yağışın silivri taraflarında gece 3 4 gibi başlayacağını düşünüyorum sabaha kalmaz
-