Konumunda kar yağan yok herhalde? Silivri'de kky en azından mümkün aslında ama...
Tekirdağ civarlarında vardı fakat ben canlı kamera bulamadığım için atamadım 1 2 saate Silivri ve Çatalca'da da başlar saf kar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKonumunda kar yağan yok herhalde? Silivri'de kky en azından mümkün aslında ama...
Tekirdağ civarlarında vardı fakat ben canlı kamera bulamadığım için atamadım 1 2 saate Silivri ve Çatalca'da da başlar saf kar
Hemen bakalım,vardı önceden ama..
Tekirdağ
http://www.canlimobeseizle.com/tekirdag-sahil-canli-mobese-izle/
Diğerleri ne de bakalım
Bunu Nokia 3310'la çekiyorlar galiba dayı çok bulanık =D
Bu yetkililer öküzmü ya bunndan bir kaç hafta evvel Çamlıca daki dev bayrak yırtılıp yerlere savrulmuştu şu an gözümün önünde parçalanmayı bekliyor koptu kopacak.
Neyse sabah ola hayır ola herkese hayırlı geceler umarım sabah karlı bir İstanbul sabahına uyanmış oluruz
Bu yetkililer öküzmü ya bunndan bir kaç hafta evvel Çamlıca daki dev bayrak yırtılıp yerlere savrulmuştu şu an gözümün önünde parçalanmayı bekliyor koptu kopacak.
aynen öyle,bizde herşey ezbere gider, akışına bırakılır.. Olursa denk, olmazsa Allah Kerim
Soğuklar kararlı şekilde ilerleme yapıyor yarım saat veya bir saat içinde kar başlar
Esenler de
Buda gece güncellemesinin özeti
Sıfırın üstüne çıkan senaryo çok azalmış
Sıfırın üstüne çıkan senaryo çok azalmış
güzel şeyler olucak gibi inşallah abi
Soğuklar kararlı şekilde ilerleme yapıyor yarım saat veya bir saat içinde kar başlar
Esenler de
evet abi beklemedeyizzz