Saygı ile anıyoruz.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
>>>WinteR<<< hocam kaç gibi aksiyon başlar ... 🥶
-
Saygı ile anıyoruz.
Abi yapma gözünü seveyim ya, önümüzdeki saatler için yapılan bir tahmin sandım bir an.
-
>>>WinteR<<< hocam kaç gibi aksiyon başlar ... 🥶
Biraz geccek gibi 9 - 10 gibi - 8 ler giriş yapıyor
-
Abi yapma gözünü seveyim ya, önümüzdeki saatler için yapılan bir tahmin sandım bir an.
Keşke radar böyle olsa 1 saate 20 cm kar şu soguga göre sabaha kadar yagsa 50 cm temiz
-
Keşke radar böyle olsa 1 saate 20 cm kar şu soguga göre sabaha kadar yagsa 50 cm temiz
Nerdeeee =D
Şu yaşımda yaşlandığımı hissettim şu sistemler yüzünden
-
Soguk Karadenizin üzerinden daha da yaklaşıp güçlendikçe radarda yeşillenmeye başlar dekler kendini belli eder.
Biraz geç kalacak ama yarın full time radar aksiyon
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ataşehir de 1-2cm'ye yakın kar birikmis
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dekler gözüktü
-
Soguk Karadenizin üzerinden daha da yaklaşıp güçlendikçe radarda yeşillenmeye başlar dekler kendini belli eder.
Biraz geç kalacak ama yarın full time radar aksiyon
Hocam yarın da DEK'ler etkili olacak mı ? Çünkü gündemi takip ettiğim kadarıyla bu geceye dikkat çekilmişti,bir de yarını eklersek süper olur
-
Hocam yarın da DEK'ler etkili olacak mı ? Çünkü gündemi takip ettiğim kadarıyla bu geceye dikkat çekilmişti,bir de yarını eklersek süper olur
İnşallah şuan herşey uygun hava izorbarlar sıcaklık herşey yolunda Karadenizin vicdanına kaldı işimiz ufak tefek dek te olur büyük te şansımıza artık ama modelde gözükenler fenaaa
-
-
- Resmi Gönderi
Sabah okul tatil haberi duyarsam sevinirim yarın 3 sınavım var 🙂
-
Sabah okul tatil haberi duyarsam sevinirim yarın 3 sınavım var 🙂
Cuma mat sınavım var benim de heyecanla bekliyorum
-
Geliyor gelmekte olan
Bi ihtimal sabaha alırsınız tatil haberini arkadaşlar
-