Sabah okul tatil haberi duyarsam sevinirim yarın 3 sınavım var 🙂
Benim de 2
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSabah okul tatil haberi duyarsam sevinirim yarın 3 sınavım var 🙂
Benim de 2
Konumumda kar başladı, çok ince ama şu anda
Araba üstü tutmaya basladi
Bana niye hala gelmedi ya
hafif beyazlamalar var ve daha öyle uzun süren etkili bir yağışta olmadı
sadece havada atan taneleri gördük . ilk defa dek konusunda bu kadar şanssız gördüm semtimi
sistem öldü
>>>WinteR<<< hocam yeni oluşumlar başlarmı son durum nedir ? 🥶
gece 2 3 saate oluşum başlar büyük ihtimal ama hocamızın üstüne lafım düşmez o ne der bi bakalım
Hmm, birçok WRF çalışmasında özellikle görünen batıdaki hat hala iyi kar alıyor. Neden acaba? Bilgisi olan var mı?
gece 2 3 saate oluşum başlar büyük ihtimal ama hocamızın üstüne lafım düşmez o ne der bi bakalım
Kartalda çok az yağmasına rağmen arabaların üstü beyazlıyor bu gece uyku yok hocam ;)🥶😂
Şuan gelenler öncü bulutlar haritayı elle çizmeye çalıştım asıl bombalar arka da bakın
Inşallah bekliyoruz şuan ki bulutlar fos çıktı biraz 😂
Hmm, birçok WRF çalışmasında özellikle görünen batıdaki hat hala iyi kar alıyor. Neden acaba? Bilgisi olan var mı?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
>>>WinteR<<< hocam, bu konu hakkında fikriniz var mı? Deniz aynı deniz değil mi sonuçta?..
İyi yanından bakayım bizim burada kar hiç durmadı, en durmuş halinde bile sokak lambasında 3 5 kar tanesi uçuşuyor =D
Birine kar yağıyor diyince haklı çıkmama ihtimalim yok