Bir daha gecenin ilerleyen saatlerinde kütle gelirmi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Bir daha gecenin ilerleyen saatlerinde kütle gelirmi
Gelmez
-
- Resmi Gönderi
ismail1903 gelirse Avrupa yakasının batısı ağırlıklı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sinan abi böyle bir diyagram ne zaman görürüz sence
-
adamlar laf olsun diye sıfırın üstünde değer koymuş 1 2 tane :D
-
Sinan abi böyle bir diyagram ne zaman görürüz sence
Rüyanda
-
Rüyanda
o zaman ben moskovaya hocam gelen varmı tatil masrafları benden soğuktan ölmezseniz :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sinan abi böyle bir diyagram ne zaman görürüz sence
Moskova'ya taşındığın günün ertesi sabahı :D
-
- Resmi Gönderi
Şimdi gelir yağış yok kuru soğuk diyenler 😂
-
Moskova'ya taşındığın günün ertesi sabahı :D
:D hiç güleceğim yoktu Allah seni güldürsün
bu arada aynı diyagramı buldum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. benziyor gibi
-
Şimdi gelir yağış yok kuru soğuk diyenler 😂
orada durumlar nasıl, 2 güne kar varmı eren. bana örtü varmı ne dersin esenler 127 rakım
-
- Resmi Gönderi
Canın ne zaman isterse görürsün fakat yaşamak nasip olur mu onu bilmiyorum.
Görmek için bakmak yeterli arada aç aç bak .😂
-
Canın ne zaman isterse görürsün fakat yaşamak nasip olur mu onu bilmiyorum.
Görmek için bakmak yeterli arada aç aç bak .😂
abim yaa :D .
Ağrı dağına gidelim havalarınsesi diye köy kuralım ev yaptıralım kışın orda kalırız hep beraber sınırsız kar :D
-
Ben bu önümüzdeki sistem adına çok ümitli değilim ancak herkes kıyılar adına örtü vs vs demiş bilemedim 🙂 rakım sistemi derim.
500hpa'da -40 girmesinden dolayı bu tip yorumlar yapılıyor galiba, bakalım nasıl olacak..
-
- Resmi Gönderi
abim yaa :D .
Ağrı dağına gidelim havalarınsesi diye köy kuralım ev yaptıralım kışın orda kalırız hep beraber sınırsız kar :D
Yerinde bir karar model takibine son yaşa gitsin ☺️
-