İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu

• Arkadaşlar kolay gelsin. 18-19 Ocak ve 22 Ocak sistemleri için ayrı konular var mı ? Nereden takip edebilirim, genel gelişmelere dair nasıl bilgi edinebiliriz ?

Teşekkür ederim.

• Resmi Gönderi

Arkadaşlar kolay gelsin. 18-19 Ocak ve 22 Ocak sistemleri için ayrı konular var mı ? Nereden takip edebilirim, genel gelişmelere dair nasıl bilgi edinebiliriz ?

Teşekkür ederim.

Karışık attım abim..

Varsa birşeyler tahminci arkadaşlarımız yazar, hangi bölgede iseniz oraya bakın orada sorumlu arkadaşlar yazar

Aşağıdaki konuları takip edebilirsiniz,yada sitede ilk 10 yani sonnyazilan konu ve mesajları.

The content cannot be displayed because it is no longer available.

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

akşam 22 - 23 saatlerinde yağışlar Anadolu yakası dogusu kuzeyi ile başlayacak. Gece 00:00 sıralarında sisteme yağışla birlikte merhaba diyeceğiz. Yağışın ana bölüm olarak etkileyeceği yerleri görsel harita da işaretledim

Ve modellere göre şuan durum aşağı da ki harita gibidir.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    siyah bölüm yogun yağış

Mavi orta şiddetle

Yeşil ara ara yağış min degelerde.

Buna bakara ilk olarak İstanbulun kuzeyi ve dogusu şanslıdır

• yani benim anlamadığım bişey var bunu kimse sitem olarak algılamasın semih bey nıye bu kadar sessiz yani bildiğim kadarıyla bu forumun önemli isimlerinden biri ne tahmin yapıyor ne aktif olarak bu foruma giriyor heycanı bitmiş hocanın mesela şu an sistemler silselesine girdiğimiz konuşuluyor ama semih hoca sessiz biz onu daha aktif görmek istiyoruz haksızsam ona da kabülüm bu sadece bi istek teşekkür ederim herkese

• Resmi Gönderi

yani benim anlamadığım bişey var bunu kimse sitem olarak algılamasın semih bey nıye bu kadar sessiz yani bildiğim kadarıyla bu forumun önemli isimlerinden biri ne tahmin yapıyor ne aktif olarak bu foruma giriyor heycanı bitmiş hocanın mesela şu an sistemler silselesine girdiğimiz konuşuluyor ama semih hoca sessiz biz onu daha aktif görmek istiyoruz haksızsam ona da kabülüm bu sadece bi istek teşekkür ederim herkese

Biz teşekkür ederiz..

Bloğunda yazıyor ne var veya olabilir diye.Her insan gibi bazı sorunlar var, yaşanıyor.Elden geldiği kadar,zaman bulduğu kadar bloğunu kullanıyor.

Az aktif veya cok aktif diye bir yorum da bulunamam kendi adıma.

Takip edelim , az öncede aktifti

• akşam 8’den sonra şehre inen kuvvetli dek yağışlarını görmeye başlayacağız. yağışın vurduğu her yer -bazı yerler kısa süreli de olsa-örtü alacaktır.