Dek yok ayrıca rüzgar kareyel İstanbul adına gece 00.00 - 03.00 arası kuzey kesimlerde kar yağışları olur onun haricinde başka birşey beklemeyin.
dek yok derken hocam
biraz acımasız bi tahmin olmamış mı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDek yok ayrıca rüzgar kareyel İstanbul adına gece 00.00 - 03.00 arası kuzey kesimlerde kar yağışları olur onun haricinde başka birşey beklemeyin.
dek yok derken hocam
Hocam rüzgar yönü gece yıldıza dönüyor gibi >>>WinteR<<<
dek yok derken hocam
Arkadaşıma katılıyorum bu sistemden bir şey beklemeyin dekler batı karadenizi vuruyor olsaydı olurdu bu sate kadar yıldızları sayıyoruz şu anda
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Düzenledim bu mavi kutucuklu yerler asıl sistemi yaşayacak yerler devamın da kareyel yönlü gidiş olacak
Tam kutucuğun köşesinde kalıyorum Çamlıca çevresi burasıda iyi nasiplenir inşallah
Arkadaşıma katılıyorum bu sistemden bir şey beklemeyin dekler batı karadenizi vuruyor olsaydı olurdu bu sate kadar yıldızları sayıyoruz şu anda
Pardon kaç yıldız var yukarınızda ? Pes yani sistem gelmeden sistemi bitirdiniz
abi kendimi en kötü seneryoya hazırladım haftasonu kar yagmicak diye düsünüyorum suan cünkü ecm nin akşam dönme ihtimali de mevcut hala biliyorsunuz kaç kez daha önce yaşadık bunu
ondan sanki sistem gelmiyomuş gibiyim suan
hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
Hocam rüzgar yönü gece yıldıza dönüyor gibi >>>WinteR<<<
Gece gelen yağış ile dönüyor bundan bahsediyorum zaten hemen çekiliyor zaten saatlik bir durum
hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
Hocam siz sanki Gebze tarafında mı idniz.
Hocam siz sanki Gebze tarafında mı idniz.
hocam madenlerdeyim ben çekmeköy
hocam madenlerdeyim ben çekmeköy
Sıkıntı yok o zaman gece birlikte çoşarız
Sistemin asıl yeri Gebze Kocaeli
Sıkıntı yok o zaman gece birlikte çoşarız
hocam ben haftasonundan bahsediyodum zaten bu gecekinden değil
Asıl soguma daha gelmedi