Sitemin etkili olacağı yerler boğaz hattı ve Anadolu yakası gibi görünüyor Arnavutköy bahçeşehir e süpriz yapabilir saat 10 gibi radar takip
Bize ne dersiniz hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSitemin etkili olacağı yerler boğaz hattı ve Anadolu yakası gibi görünüyor Arnavutköy bahçeşehir e süpriz yapabilir saat 10 gibi radar takip
Bize ne dersiniz hocam
Sitemin etkili olacağı yerler boğaz hattı ve Anadolu yakası gibi görünüyor Arnavutköy bahçeşehir e süpriz yapabilir saat 10 gibi radar takip
Hocam Kocaeli.
sistem için şartlar başlamadı arkadaşlar daha bu rüzgarla anca sakarya'ya gider kütleler . geceye yaklaştıkça dönüyor rüzgar . ne bu umutsuzluk
sistem İstanbul'un doğusu için geliyor
Yoğuşmanın olduğu yerdeki rüzgar yavaş yavaş yıldıza yaklaşacak 03.00'da ise tamamen yıldıza dönecek
Herkes Kocaeli sistemin kaynağını yer dedi Çağrı.
Kocaeli,Gebze
Ama ben Gebze’de değilim abi Karamürsel’in Tepeköy köyündeyim İkisi çok farklı yerler abi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yoğuşmanın olduğu yerdeki rüzgar yavaş yavaş yıldıza yaklaşacak 03.00'da ise tamamen yıldıza dönecek
çok güzel bi noktaya değindin hocam .sistemi bitirenler var
erdem0 o sırada ise bulut kalınlığı azalabilir tek sıkıntımız bu
siz 22.23 için ne düşünüyorsunuz (anadolu yakası)? THE_AZOR
Ama ben Gebze’de değilim abi Karamürsel’in Tepeköy köyündeyim İkisi çok farklı yerler abi
Kocaeli ...
Seni çizgi ile ayırmaz abim..Yağar Allah'ın izniyle.
İlk kar tanelerini 20:00 başlayacak olan F.karagümrük-Beşiktaş maçında görürüz inşallah.
Kar yağışı başladı
siz 22.23 için ne düşünüyorsunuz (anadolu yakası)? THE_AZOR
Doğuya gittikçe çoğalan kar yaklaşık 12 gün kar yağacak cm olayını size bırakıyorum
ben istanbulun kıyısına yakın olan kısımlar için kar oranını yüksek buluyorum hocalarımızın aksine
İlk kütle giriş yapıyor