- Resmi Gönderi
İstanbul için başladı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİstanbul için başladı
Beşiktaş maçında kar yağışı var hafif
Hemen üyelerimiz morali bozulmuş bu iş sabır işi arkadaşlar biraz sabredelim
Sabreden derviş muradına ermiş
Beşiktaş maçında kar yağışı var hafif
Hocam Benim konum için ne zaman başlar acaba ve etkisi güzel olur mu? Teşekkür ederim
Hocam Benim konum için ne zaman başlar acaba ve etkisi güzel olur mu? Teşekkür ederim
Gece 23 ten sonra başlıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İlk kütle giriş yapıyor
Kütle değilde önce bulutlar dek İstanbul adına yarın sabah 10 gibi tam başlayacak İstanbul geneli için bu durumda saatlik öglen 1 gibi kesiyor. rüzgar tekrar kareyele dönüş yapıyor
Radarda yeşil alanda işaretliğim yer saatler ilerledikçe yoğunlaşacak. Ve işaretli mavi bölgelere etkili kar yağışı yapacak.
Yağış İstanbulun kuzey dogusunda gelecek.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Radarda yeşil alanda işaretliğim yer saatler ilerledikçe yoğunlaşacak. Ve işaretli mavi bölgelere etkili kar yağışı yapacak.
Hocam bundan Kocaeli de etkilenecek mi
Hocam istanbul geneli için değilmiydi sistem bize hiçmi ekmek düşmez
Hocam bundan Kocaeli de etkilenecek mi
erdal hocalarımız gece 11 den sonra etkilenecek diyor ya kocaeli sistem zaten
Vallahi artık cildircam ya nedir bu her sistemde en az Avrupa yakası nasibi alıyor? 1 izobar bari Avrupa yakasından geçsin hep anadalu yakası ve batı Karadeniz sinirim bozuldu =D
Vallahi artık cildircam ya nedir bu her sistemde en az Avrupa yakası nasibi alıyor? 1 izobar bari Avrupa yakasından geçsin hep anadalu yakası ve batı Karadeniz sinirim bozuldu =D
bize ekmek yok hocam maalesef
Doğuya gittikçe çoğalan kar yaklaşık 12 gün kar yağacak cm olayını size bırakıyorum
teşekkür ederim
Hocam istanbul geneli için değilmiydi sistem bize hiçmi ekmek düşmez
HAYIR değil