- Resmi Gönderi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. turuncu kütlenin olduğu alanda şuan sağlam yağış var
-
Üzerimde kütle yok güzel yağış alıyorum 4dbz bakalım 2 saate ne olacak
-
dek’ler avrupa yakasının batısını bile etkiliyor.
-
- Resmi Gönderi
dek’ler avrupa yakasının batısını bile etkiliyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ruzgar ile alakali olabilir
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ruzgar ile alakali olabilir
güçler nasıl devam eder hocam sence
-
- Resmi Gönderi
güçler nasıl devam eder hocam sence
dedigini tam anlayamadim ama oglene kadar yada ogleden sonraya sarkacagini biliyorum dek desteginin istanbul icin. ve bu sistemde bogaz hatti cekiyor kutleleri takip ettigim kadariyla. bogaz hattinda surekli bir hortum var gibi ruzgar surekli donuyor. sagdan soldan gececek kutleler o alana yaklastiginda yonunu bogazdan taraf olacak sekilde hafif kiriyor.
-
Sultangazi hâlâ açık hava hakim
-
bu sistem avrupa yakasına yaradı özellikle çatalca silivri hattına
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Biraz genişleyip inerse anadolu yakası yıkılır
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Biraz genişleyip inerse anadolu yakası yıkılır
kütleler olduğu yerde durdu yaklaşık 2 saattir tüm kütleler aynı yerde :D
-
Sistemin ekmeğini Çatalca Silivri hattı yedi bant yakaladılar ve bu bant saatlerdir devam ediyor rüzgar yönü yıldız olduğu için o hat orda dikey bir şekilde sabit kaldı bize de kırıntısı düştü
-
Bana gece 2 kütle vurdu birisi thundernow diğeride 1 2 dakika yoğun kar yapıp geçti 04.00 gibi
-
- Resmi Gönderi
Esenler Boşluğunda kar Olmuş ne Ara olduysa şimdi yok sanırım
-
Sultangaziye 1 kütle bile vurmamış galiba
-