İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Cuma günü sabahla aynı kky vermiş
-
ECM baya doğuladı, elimizde kaldı GEM UKMO
-
geçmiş olsun pazar sabah dek yağışı alırız sonrası patates her sene aynı senaryo değişen birşey yok
-
yağışlarda 22-23 de avrupa yakası ilen anadolu yakasında ne kadar fark olabilir? THE_AZOR
-
geçmiş olsun pazar sabah dek yağışı alırız sonrası patates her sene aynı senaryo değişen birşey yok
Öyle duruyor, geçen seneki ocak sistemi ayarında bir şey olacak sanırım
-
Koskoca sistemi 1 gün kala nereye getirdi.. şaka gibi. Cuma gecesi başlayıp devam eden sistem pazar günü sistemine döndü. 1 gün kala böyle bir paylaşım çok tuhaf.
-
Gündüz sıcaklıklar 0 derecenin altında bu görüntüde
-
Bu kışı takibe aldım. Eğer son dakika golü atmaz ise en kötü kışlar listesine alacağım.
-
Ecmwf kötü değil bu arada sakin olalım
-
Ecmwf kötü değil çok kötü sebebi de 1 gün kala cuma gecesinden başlayacak yağışı pazar 12 saate çevirdi.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dün boyleydik ne oldu bize🥺
-
Son güncellemeye göre benim gördüğüm İstanbul siklondan pek bir şey almaz, pazar günü yaşanacak dekler sistemin kaderini belirler
-
Sinan Engin’in dediği gibi vasatın üstü bir hal aldı benim gördüğüm (özellikle şehrin batısı için)
-