İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu

• Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

:kralice::karyagisli::kar: 2022 EFSANESİ :kar::karyagisli::kralice:

• Teşekkürler Izlanda benim buralara iyi yağmış görünüyor ama belkide farklı bir yerdeyimdir. 2019’tan 23 Şubat sistemi kalmış sadece aklımda

Tothenamadı

• Resmi Gönderi

9- Forumda hakaret, tehdit, argo içerikli eylemlerde bulunan kişi ya da kişiler hiçbir biçimde müsamaha gösterilmeyecektir. Hemen uyarılacak eylemin devamı halinde uzaklaştırılacaktır.

Falcongyt

The content cannot be displayed because it is no longer available.
  • İstanbul için her ilçeye göre sistem farklı gelebilir. Kimine göre 2017 den sonra 8 Ocak 2019 iyiydi bende batıda yaşadığım için 23-24 Şubat 2019 sistemi efsaneydi. O zaman Esenyurt'ta 10 cm örtü görmüştüm ama Şirinevler Bağcılar Esenler gibi yerlerde örtü bile olmamış.

• İstanbul için her ilçeye göre sistem farklı gelebilir. Kimine göre 2017 den sonra 8 Ocak 2019 iyiydi bende batıda yaşadığım için 23-24 Şubat 2019 sistemi efsaneydi. O zaman Esenyurt'ta 10 cm örtü görmüştüm ama Şirinevler Bağcılar Esenler gibi yerlerde örtü bile olmamış.

2019 Şubat sisteminde örtü olmuştu 8-10 cm

:kralice::karyagisli::kar: 2022 EFSANESİ :kar::karyagisli::kralice:

Ben Sarıyer’de 10 20 cm falan gördüm Şubat 2019’da

Tothenamadı

• tamam hocam ozur dilerim ama bu kadarda olmaz yok sistem bitti fos oldu bu nedir ya bilmiyorsa konusmasin yorum yapmasin bole adamlarin ne isi var bu forumda bunun trol oldugu belli sizin emeklerinize ayip yazik

• Düne kadar bekledim. En sonunda ailede kim varsa, efsane sistem geliyor, amanın dikkat vs.. Laf aramızda beni çok iyi anlıyorum falan sanıyorlar. Bu gece nokta koyuyoruz dedim biradere. Az önce aradı, tamam mı dedi.. Gel de cevap ver.. "Sistem otelendi ve danmayt oldu" dedim."Danmayt nedir?" dedi. Dobrovski'nin meteorolojik karşılığı dedim..Şu an kendi kendime gülüyorum..