- Resmi Gönderi
Sistem var arkadaşlar uydurma,prim,troll amaçlı yazılan mesajlara kanmayın
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSistem var arkadaşlar uydurma,prim,troll amaçlı yazılan mesajlara kanmayın
saka gibi insanlar var burda hocalar sistem var diyor biz kime inancagimiza sasirdik allah akil fikir versin
sistem var sakin ol.
Düne kadar bekledim. En sonunda ailede kim varsa, efsane sistem geliyor, amanın dikkat vs.. Laf aramızda beni çok iyi anlıyorum falan sanıyorlar. Bu gece nokta koyuyoruz dedim biradere. Az önce aradı, tamam mı dedi.. Gel de cevap ver.. "Sistem otelendi ve danmayt oldu" dedim."Danmayt nedir?" dedi. Dobrovski'nin meteorolojik karşılığı dedim..Şu an kendi kendime gülüyorum..
Aynısını yaşadım :D Geçen sene şubat sistemide aynı olmuştu dejavu resmen
Eren silmene gerek yoktu hayalimdeki daha 1 gün önce modellerin gösterdiği sinoptik yok oldu ona üzüldüğümü dile getirdim sadece.
Eren silmene gerek yoktu hayalimdeki daha 1 gün önce modellerin gösterdiği sinoptik yok oldu ona üzüldüğümü dile getirdim sadece.
Sıkıntı yok o zaman ben yanlış anladım pardon
Düne kadar bekledim. En sonunda ailede kim varsa, efsane sistem geliyor, amanın dikkat vs.. Laf aramızda beni çok iyi anlıyorum falan sanıyorlar. Bu gece nokta koyuyoruz dedim biradere. Az önce aradı, tamam mı dedi.. Gel de cevap ver.. "Sistem otelendi ve danmayt oldu" dedim."Danmayt nedir?" dedi. Dobrovski'nin meteorolojik karşılığı dedim..Şu an kendi kendime gülüyorum..
Abi valla aynı durum bende dayım kuzenler haber bekliyor bende perşembe netleşecek dedim aynı durumdayız
Ben Ocak 20 de Netleşecek Dedim Sizlere de Hayırlı Geceler Ben Biraz Dinleneceğim .
Ben Ocak 20 de Netleşecek Dedim Sizlere de Hayırlı Geceler Ben Biraz Dinleneceğim .
başkanı yormayalım yarını bekleyelim
Yarın 14:00 merkez bankası ile açıklama yaparız artık
Ukmo çok iyi çıkmış
Hâla nasıl bu kadar farklılıklar var garip
Hâla nasıl bu kadar farklılıklar var garip
İbrahim ve sayın diger konu takibi arkadaşlar bunu ilk defa yaşamıyoruz. Ortada siklon varsa 30 saat bile değişir. Şuan yörünge aşagı yukarı belirlenmeye başladı.
Siklonun akıbeti ile giren soguklar ve bölgelere yayacağı yağış miktarı belli olacak.
>>>WinteR<<< hocam dün akşamla ilgili bir sorum olacak.
normalde açık yeşil dekler çok etkili gözükür ve hızlı bir biçimde beyazlama sağlardı fakat dün akşamkiler bu etkide olamadı.
bunun bi açıklaması var mı ?
icon güncelleniyor
>>>WinteR<<< hocam dün akşamla ilgili bir sorum olacak.
normalde açık yeşil dekler çok etkili gözükür ve hızlı bir biçimde beyazlama sağlardı fakat dün akşamkiler bu etkide olamadı.
bunun bi açıklaması var mı ?
Gelenler aslında deniz oluşumu değil di ilk etaptaki önce bunu biliniz kırım kuzeyindeki siklon bunu tetikledi bende bunu zaten görsellerde attım.
Açık yeşiller geldi ama istenilen görüntü olmadı sorusu ise rüzgar yönü havanın doyum potansiyeli zayıftı ara ara sarıya dönük kısmi dekler oluştu bu durumda baya uzun süre sonra oluştu.
Zaten yağış kalitesini gördüyseniz kimi yerlere yagdığı gibi eridi hatta bazı yerlere grupael olarak yagdı