- Resmi Gönderi
PATPAT koysun ismini
Potato 5 kilograms 10 türkish liras
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPATPAT koysun ismini
Bu fiyata nerede bulurum konum at almata gelicem
Bu fiyata nerede bulurum konum at almata gelicem
Bence sistemi patates yapanların hayal dünyasında ucuzdur.
Neymiş İstanbul'da yağış sıkıntısı varmış. Tepede -42 derecelik 500hpa, -12 dereceye dayanan 850hpa var o kadar, her tarafı denizlerle çevrili şehir yağış mı alamayacak? Gök gürültülü ceviz büyüklüğünde lapa kar yağacak. Gömüleceksiniz.. İzobarlarların bir nebze daha düzelmesini bekliyorum.
Soğukla ne alakası var hocam 2019 yada 2020 de İstanbul'a -40 çekirdek gelmişti ama kar yağmamıştı sadece parklardaki havuzlar donmuştu
Soğukla ne alakası var hocam 2019 yada 2020 de İstanbul'a -40 çekirdek gelmişti ama kar yağmamıştı sadece parklardaki havuzlar donmuştu
E tabii öyle de bu sinoptik öyle bir sinoptik değil. Blokaj var tepemizde dönüp duran çekirdek ufak cepheler de oluşturur Karadeniz üzerinde üst seviye siklonları da oluşturur. Farklı şeyler
Sistem İstanbul icin padedes oldu gibi subat ayına ofaklandık :)))
şubatta patates oldu,artık seneye ocak ayına odaklandık
Neymiş İstanbul'da yağış sıkıntısı varmış. Tepede -42 derecelik 500hpa, -12 dereceye dayanan 850hpa var o kadar, her tarafı denizlerle çevrili şehir yağış mı alamayacak? Gök gürültülü ceviz büyüklüğünde lapa kar yağacak. Gömüleceksiniz.. İzobarlarların bir nebze daha düzelmesini bekliyorum.
şu an bile izobarlarda düzelme var hocam dekler iyi etkilendi
şubatta patates oldu,artık seneye ocak ayına odaklandık
tüh şansa bak yahu neyse yarın gideyim de şezlong alayım bari o zaman =D
2020 de -40 girmemiş üşenmeyip kadir emre temur hocanın videosuna girdim
şu an bile izobarlarda düzelme var hocam dekler iyi etkilendi
Tabii. Belliydi zaten izobarların fazla çarpık olamayacağı, modellerin çözünürlükleri yüzünden kaynaklanan şeyler hep. Vadenin yakınlaşması gerekiyordu.
tüh şansa bak yahu neyse yarın gideyim de şezlong alayım bari o zaman =D
Hahaa,espri yapmistim sadece,arkadas sistemi patates yapmista
Hahaa,espri yapmistim sadece,arkadas sistemi patates yapmista
Biliyorum, o senelerin trollü ya çok takılmamak lazım :D
CAN abim ılıkçı zaten
CAN abi ilçe ilçe cm tahmini ne zaman gelir
Avcılara genel de çok kar düşmüyor düşsede tutmuyor acaba Avcılar kaç cm olur bu sistem ile ? Teşekkürler.