Hala modelmi takip ediyorsunuz ?
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Hocam olumsuz atmosfer yaratmamak için söylemedim ama yağış olarak GFS avrupa yakasını kıstı,azalttı diye söyleyenler oldu,o yüzden sormak istedim,
evet avrupa yakasında kesti baya belki gördüğümüz son kar olur pazartesi günü belki pazar mgm nin öyle verdiğine bakmayalım ama ne olur bilinmez radar takibi sıcaklık takibi
-
Maslak tarafında oturuyorum yağmur yağıyor ys
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Buyur hocam
The content cannot be displayed because it is no longer available. hocam bu Esenyurt'ta lapa lapa ne zaman yagar
-
Çok sinir bozucu ya şakır şakır yağmur yağıyor Karadeniz tarafları neden böyle derece yüksek?
-
İnşallah foslamayız. Tek diyeceğim bu.
-
- Resmi Gönderi
hocam bu Esenyurt'ta lapa lapa ne zaman yagar
Gece Derim Ben Kısa Vade de Başarıl değilim 496 Saat sonraları benim işim
-
şuan tamamen rakım sistemi ins dekler kara boğar yoksa abartıldığı ile kalır ama cumartesi gece başlayscsk dekler iş yaparsa ozaman iyi
siklon sıcaklık sorunu varsa leştir
-
- Resmi Gönderi
Sistem Beklenen Zamandan Daha Geç Giriş Yaptı Bu Yağışlar Gündüz Zaten Yağmurdu Şimdi Sistem Gecikti Buda Gece için işinize Yarar Desem
-
- Resmi Gönderi
GFS akşam çıktısı yağış olarak nasıl geldi arkadaşlar ?
Yoğun faturalı bir sistem abim.. Arkası da önü de fena görünüyor..
Kış yok, bitti gitti diye kim demişti? alın size kış
Şaka bir yana Allah yardım etsin ihtiyacı olan herkese..
EmreKaya nin da dediği gibi sokak hayvanlarını ve kuşları unutmayalım..
Arkadaşlar her şey iyi hoş beklediğimizden de iyi gidiyor fakat minik dostlarımızı da unutmayalım zira bu soğukta ve yağışta yemek bulmaları zorlaşıyo ve ölüme kadar gidebiliyo.. duyarlı olalım
-
Sistem Beklenen Zamandan Daha Geç Giriş Yaptı Bu Yağışlar Gündüz Zaten Yağmurdu Şimdi Sistem Gecikti Buda Gece için işinize Yarar Desem
Sinan abi sence sistem bekleneni verecek mi? Foslama hissi var içimde
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Anlık yağış sancaktepe
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Anlık yağış sancaktepe
Hocam gözünüz aydı biz pusudayiz
-
Rüzgar çok zayıf bu nedenle sert bir durum oluşmadı,rüzgar olması gerekiyor..
-