ecm ye göre saat tam 20.00 da yağış giriş yapıyor gece 2 de tüm istanbula yayılıyor ve aksiyon başlıyor
gfs de 5 de istanbul geneline yayıyor bakalım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturecm ye göre saat tam 20.00 da yağış giriş yapıyor gece 2 de tüm istanbula yayılıyor ve aksiyon başlıyor
ecm ye göre saat tam 20.00 da yağış giriş yapıyor gece 2 de tüm istanbula yayılıyor ve aksiyon başlıyor
Nereden giris yapiyor enes
bana göre yağış erken giriş yapacak akşam 6 gibi özellikle iş çıkışı dikkat edin derim arnavutköy çatalca hattı
Nereden giris yapiyor enes
arnavutköyden hocam direk yoğun olarak başlayacak iş çıkışı dikkat etmek gerek orada oturan var ise
Akşam 9 dan önce başlamaz.
Akşam 9 dan önce başlamaz.
göreceğiz bilmiyorum dün akşam da erken girdi dewpoint yüksek olduğu için su oranı yüksek yağdı sonra yağmura döndü yoksa 2 3 cm de olsa almamız gerekirdi
dün baya kaybımız var
İç kesimlere ulaşmış oluyor 9 da 8 da kuzey kiyilardan başlar
İç kesimlere ulaşmış oluyor 9 da 8 da kuzey kiyilardan başlar
gelen yağış az değilmi ?
gelen yağış az değilmi ?
Sadece yağış var mı var ona odaklanalim en az açık yeşil-sarı gelir bence
Sadece yağış var mı var ona odaklanalim en az açık yeşil-sarı gelir bence
Hadi bakalım güzel bir yağış alalım da gerisi önemli değil
Sistem istanbulun özellikle avrupa yakasinin sistemi degil. Bu sistem anadolunun sistemi Hic bir yerde(çıktı,modelde) kar yagisi vermiyorken. İsteklerinizi , gerceklesecek gibi dünden beri anlatiyorsunuz. ( kucukcekmecede oturuyorum ) cekmekoyde dun ciddi kar vardi , gebzede oyle. Ama basaksehirde bile kar yoktu. İstanbulun yuksek kesimi hep her sistemde kar alir.
arnavutköyden hocam direk yoğun olarak başlayacak iş çıkışı dikkat etmek gerek orada oturan var ise
Bilgi için teşekkür ederim
Sistem istanbulun özellikle avrupa yakasinin sistemi degil. Bu sistem anadolunun sistemi Hic bir yerde(çıktı,modelde) kar yagisi vermiyorken. İsteklerinizi , gerceklesecek gibi dünden beri anlatiyorsunuz. ( kucukcekmecede oturuyorum ) cekmekoyde dun ciddi kar vardi , gebzede oyle. Ama basaksehirde bile kar yoktu. İstanbulun yuksek kesimi hep her sistemde kar alir.
Forumda ki her üyemizin çoğu istanbulda özellikle avrupa yakasında heryerden gol haberleri geldi gece zaten kendiniz diyorsunuz küçükcekmecedeyim diye orada oturan da 2 3 arkadaşımız var arabada örtü oluştu çimlerde örtü oluştu dediler ve zaten esenyurt meydanında da kar yağışı güzel bi örtü oluşturmuş yüksek kesimler zaten şanslı ama yapacak birşey yok burada oturuyoruz buraya sistem bekliyoruz böyle saçma eleştirel yorum yapmak ayıp ne yapalım çekmeköye mi gidelim isteklerimizi gerçekleştirmesede elimize almalık kar yağacak mı yağacak yağdı da hatta 2 3 gün sonra sizdende kardann adam fotoğrafı bekliyoruz hayırlı günler dilerim
Bilgi için teşekkür ederim
rica ederim