Ağaç, çimen, araba ve çatılarda 0.5 2 cm arası kar var. En azından dışarı bakınca kar yağıyor veya kay yağmış diyebileceğimiz tarzdan
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Forumda ki her üyemizin çoğu istanbulda özellikle avrupa yakasında heryerden gol haberleri geldi gece zaten kendiniz diyorsunuz küçükcekmecedeyim diye orada oturan da 2 3 arkadaşımız var arabada örtü oluştu çimlerde örtü oluştu dediler ve zaten esenyurt meydanında da kar yağışı güzel bi örtü oluşturmuş yüksek kesimler zaten şanslı ama yapacak birşey yok burada oturuyoruz buraya sistem bekliyoruz böyle saçma eleştirel yorum yapmak ayıp ne yapalım çekmeköye mi gidelim isteklerimizi gerçekleştirmesede elimize almalık kar yağacak mı yağacak yağdı da hatta 2 3 gün sonra sizdende kardann adam fotoğrafı bekliyoruz hayırlı günler dilerim
ayrıca avrupaya kar vermiyor dediğiniz :D gfs ve ecm mi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
En sevdiğim kar yağışı var narin zarif hafif hafif
-
- Resmi Gönderi
En sevdiğim kar yağışı var narin zarif hafif hafif
Şu an öyle , gece yoğun
-
Sistem istanbulun özellikle avrupa yakasinin sistemi degil. Bu sistem anadolunun sistemi Hic bir yerde(çıktı,modelde) kar yagisi vermiyorken. İsteklerinizi , gerceklesecek gibi dünden beri anlatiyorsunuz. ( kucukcekmecede oturuyorum ) cekmekoyde dun ciddi kar vardi , gebzede oyle. Ama basaksehirde bile kar yoktu. İstanbulun yuksek kesimi hep her sistemde kar alir.
sen kafana göre atıyorsun bence kayasehırde oturyorum ben ve bayada kar yağdı kuruntu yapma tadını cıkar
-
- Resmi Gönderi
Şu an öyle , gece yoğun
Arifeyi biliyor musun
-
- Resmi Gönderi
Arifeyi biliyor musun
Yaşıyoruz şu an
-
Esenyurt'tan metrobüse bindim Kadıköy'e doğru gidiyorum etrafta ne kar var Ne kar yağıyor Bahçelievler'deyim şuan
-
- Resmi Gönderi
Esenyurt'tan metrobüse bindim Kadıköy'e doğru gidiyorum etrafta ne kar var Ne kar yağıyor Bahçelievler'deyim şuan
O zaman mikrofonlar ve kameralar sende hocam
-
Günaydınlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Günaydınlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. sarıyermi bura
-
Sistemin en güçlü günü hangi gün olacak acaba, sistem boyunca dün akşam ve bugün gibi mi devam edecem yoksa bastıracağı bir gün var mı?
-
O zaman mikrofonlar ve kameralar sende hocam
Hocam okmeydanı'ndayim burada çatılar ve çimenler beyazlamış Anadolu yakasına yaklaştıkça kar da artıyor
-
30-40 cm beklenmesin özellikle avrupa yakası. Max 20 alırız o da belli yerler.
-
- Resmi Gönderi
30-40 cm beklenmesin özellikle avrupa yakası. Max 20 alırız o da belli yerler.
Hangi verinin analizi veya modelin yorumlaması.
-