- Resmi Gönderi
Yükseklerde özellikle de DEK mıknatısı olmasıyla ünlü lokasyonların bazılarında yer yer 35-45cm birikim olur.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYükseklerde özellikle de DEK mıknatısı olmasıyla ünlü lokasyonların bazılarında yer yer 35-45cm birikim olur.
Sahil kesiminde de çok güzel kar yağışları görülecek ancak sıcaklıklar gündüzleri hava açtığında artılı değerlere çıkacağından sürekli bir erime olası. Yer yer 5-10cm görülür diye düşünüyorum ama.
sarıyermi bura
Evet
K. Cekmeceden umidimi kestim artik
K. Cekmeceden umidimi kestim artik
Her yer aynı kardeş rahat ol
Sahil kesiminde de çok güzel kar yağışları görülecek ancak sıcaklıklar gündüzleri hava açtığında artılı değerlere çıkacağından sürekli bir erime olası. Yer yer 5-10cm görülür diye düşünüyorum ama.
Kartal hakkında ne düşünüyorsunuz hocam
sabiha gökçen civarında sakin bi kar yağışı var
sabiha gökçen civarında sakin bi kar yağışı var
Sakin ve kaliteli bir kar yağışı var
Hocam boğaz hattı olarak yarın sabaha 5 cm civarı bir örtü ile uyanma ihtimalimiz nedir ?
Sakin ve kaliteli bir kar yağışı var
Dun ki nden sonra iyi yine
Ben konumumda bu sabah hiç beyazlama beklemiyordum şaşırttı beni Eren
Avrupa yakası İç kesimler 30-40 cm leyyyn ahahaa 1 hafta önce iç kesimler 5 cm başakşehir gibi kuzey ve yuksekler 10 cm dedim. Hala tahminim geçerli ben kazanacağım gibi :'D
Twitterda soğuklar falan baya kırpılmış diyorlar, vorteks ihtimalide çok düşük diyenler var
Avrupa yakası İç kesimler 30-40 cm leyyyn ahahaa 1 hafta önce iç kesimler 5 cm başakşehir gibi kuzey ve yuksekler 10 cm dedim. Hala tahminim geçerli ben kazanacağım gibi :'D
Ahahahaa bende sana şöyle soyleyeyim bu gece gelmeye başlayacak olan dekler ve mezosiklonu unutma.
Hangi verinin analizi veya modelin yorumlaması.
Daha önce yaşadığımız siatemlerde oluşan durumlara çok benziyor. Bkz 15 cm beklerken 0 cm aldığımız bir sistem vardı tarihi aklımda değil. Bu da burada dursun diye yazdım sonra üyeler fazla umutlanıyor ve beklediklerini alamayınca da forumu yorum bombardımanına boğuyorlar.