Gerçekten fiyasko oldu bu sistem
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Daha sistem yeni yeni başlıyor ne bu karamsarlık 😊
-
Bermuda umarım yine DEK'leri çeker.
-
Yarın sokağınızda bir sürü kardanadam olacak.
-
Bunyamin surmeli dekler istanbula gelmicek dedi
O birtek modele bağlı olduğundan.-43 muhteşem dek üretir hafif yıldız essin yanlışlıkla İlimizi gömer..
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Gerçekten fiyasko oldu bu sistem
sabir zakkum. bu onumuzde paternden tatmin olacaginiz bir yagis yakalama ihtimalimiz cok yuksek. her zaman olan degil birsey bu blokaj ve bu olustugunda illaki bir yerlere piyango vurur. olmassada bir dahaki sefere. sistem cekilmeden uzerine sistem aliyoruz. etrafimiz denizler ile cevrili insallah hepimiz umdugumuzu bulacagiz. umidi kesme hemen
-
Yarın sokağınızda bir sürü kardanadam olacak.
Karadenizdeki sıcak çekirdek anadolu yakasini sizce etkilermi?
-
sabir zakkum. bu onumuzde paternden tatmin olacaginiz bir yagis yakalama ihtimalimiz cok yuksek. her zaman olan degil birsey bu blokaj ve bu olustugunda illaki bir yerlere piyango vurur. olmassada bir dahaki sefere. sistem cekilmeden uzerine sistem aliyoruz. etrafimiz denizler ile cevrili insallah hepimiz umdugumuzu bulacagiz. umidi kesme hemen
Açıkçası umudum kalmadı belki kuzey kesimler bişeyler alabilir ama güney kesimler olarak benim bir beklentim yok oluşucak dekler izobarlarun dağınıklığı yüzünden çok sığ olucak güneye gelene kadar ya eriyecek yada gücünü kaybedecek
-
İstanbul son 6 saat
-
şu karadenizdeki sıcak çekirdek hakkında bi bilgi verebilen varmı acaba?
Istanbula etkisi nasıl olacak mesela?
-
-
şu karadenizdeki sıcak çekirdek hakkında bi bilgi verebilen varmı acaba?
Istanbula etkisi nasıl olacak mesela?
Dek oluşumları için bir etki yaratıyor sanırım pek bilgim yok ama büyük ihtimal dek oluşumu için etkili
-
- Resmi Gönderi
Hocam boğaz hattı olarak yarın sabaha 5 cm civarı bir örtü ile uyanma ihtimalimiz nedir ?
Daha fazlasıyla bile uyanabilirsin belki. DEK'ler sürekli vurursa
-