bugun akşam 9 gibi tuzla nasıl olur
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Mezosiklon için yazı yazacaktım ama vazgeçtim
-
Selamünaleyküm normalde siteye sormuyorum yazmıyorum çünki sinan hocamın yanındayım çayımızı içiyoruz
-
Üst seviye rüzgarlarının hafif değişmesi bile mezosiklonun gücünü değiştiriyor ondan dolayı biraz daha bekleyeceğim
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi cm veren arkadaşları merak ediyorum nereye bakıyorlar ısı yetersizligi modeli yok sanki 😄
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Diyagram burada kalsın
-
Sinan abi cm veren arkadaşları merak ediyorum nereye bakıyorlar ısı yetersizligi modeli yok sanki 😄
Isı adası kışın daha az etkiler diye biliyorum güneş ışınları eğik çarptığından ve bundan dolayı uv indeksinin düşük olmasından dolayı
-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm normalde siteye sormuyorum yazmıyorum çünki sinan hocamın yanındayım çayımızı içiyoruz
Aleykümselam En Şanslınız burada
-
- Resmi Gönderi
İçlerinden geldikleri gibi yazıyorlar
-
- Resmi Gönderi
İçlerinden geldikleri gibi yazıyorlar
Maalesef
-
- Resmi Gönderi
bugun akşam 9 gibi tuzla nasıl olur
Genellikle kapalı hava arada kar
-
Ayın 24 de Esenlerde 50 cm üstü bekliyorum ben
halen o tarifteyim bakalım İstanbul geneli ne ile karşılaşacak
hocam esenler gibi yer nasıl 50 cm ciddimisiniz. o zmaan beylikdüzü başakşehir 1 metre sizin dediğinize göre nedir bu büyük beklenti herkes tv den izlanda kışı geliyor habererini izlemiş galiba. Anadolu yakası neyse de avrupa yakası çöp
-
Akşam yarının tahminini yapacağım
-
- Resmi Gönderi
hocam esenler gibi yer nasıl 50 cm ciddimisiniz. o zmaan beylikdüzü başakşehir 1 metre sizin dediğinize göre nedir bu büyük beklenti herkes tv den izlanda kışı geliyor habererini izlemiş galiba. Anadolu yakası neyse de avrupa yakası çöp
Sana sordugum soruyu cevaplarsan sevnirim üst seviye bu kadar soğukken ve mezosiklon varken neden bu kadar az kar yağışı alsın Avrupa ?
-
- Resmi Gönderi
İzlanda Kışı derken yorum hatası olmuştur Kar Şartları İzlanda Gibi olacak demiş olabilirler İzlanda dan soğuk yok şimdi Ben Tv izlemem Zaten fırsat var mı sizce 24 saatimizin çoğunu buraya sizlere ayırıyorum
-