Nerde bu boğaz hattına kütleler yaa
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Konumumda bulut yok fakat yağış kuvvetli, tutmaya başladı
-
kafayı yiycam tasıncam maskaktan baslıycam böyle deke 0 cm allahım yardım et 🤣🤣🌋😭😭😭
-
Arkadaş yine yine Arnavutköy'e dalıyor şaka mı neyse en üstte bir tane daha kütle var onu beklicez
-
Arkadaş yine yine Arnavutköy'e dalıyor şaka mı neyse en üstte bir tane daha kütle var onu beklicez
gücüne güç kata kata geliyo, boğaz yakası da etkilenecek
-
gücüne güç kata kata geliyo, boğaz yakası da etkilenecek
İnşallah hocam
-
- Resmi Gönderi
Ataşehirdeyim önce üstüme doğru geliyordu bir anda Arnavutköye yonlendi gerçekten mıknatıs var bu ilçede.
-
Kar mar göremedik ümraniyede bile. Geçen seneyi mumla aratıyor. Artık ümidim de kalmadı 3-5 cm anca olursa olur başka da olmaz gibi
-
- Resmi Gönderi
Omer ne diyosun bizim burasi icin gelecek tahmimlerin ?
Daha devam diyorum kütle oluşumu devam ediyor
-
- Resmi Gönderi
Birazcık gezdim dışarıda 😂 telefon pert sarj hemen bitiyor
-
- Resmi Gönderi
Sistemin yıldızı şu anlık Arnavutköy Başakşehir - Küçükçekçekmece Avcılar Bakırköy hatları oldu bakalım ilerliyen saatlerde neler olucak
-
- Resmi Gönderi
Sistemin yıldızı şu anlık Arnavutköy Başakşehir - Küçükçekçekmece Avcılar Bakırköy hatları oldu bakalım ilerliyen saatlerde neler olucak
Esenler neden yok
-
Beylikduzu ortu bile yapmadi offff ne zaman gelir su bebekler
-
Kuru ayaz var yıldızları sayıyorum
-
Beklenen dek performansı yok gibi. Kutleler etkili ancak cok kucuk ve aralikli parçalar. Gece yere düşen yapışıyor tamam da, gunduz bu performans ile her kütlenin biraktigi ortu maksimum 15 dk dayanır. Büyük ve daha az boşluklu kütleler şart. Son umut pazartesi soğuğu.
-