En etkili yağışlar yarın öğleden sonra gözüküyor Karulan
Yarın akşama kadar devam eder mi yağışlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEn etkili yağışlar yarın öğleden sonra gözüküyor Karulan
Arkadaş nedir bu boğaz hattının çektiği kütle bize geldiğinde rüzgar yön değiştiriyor resmen
2 günden sonrasına bakmak istemiyorum değişecektir ara ara ziyaret edecek kütleler.
Akşama detaylı bir kar haritası tahmini yapmak istiyorum ancak birazda korkum var mezosiklon beklenenin altındada verebilir üstünde de.
Siz atmosfere güveniyorsunuz bende veriye bakalım benim tahminim güney kıyılar Max 5-20 olur iç 20-35
İyi bakalım senin dediğin olsun,
Küçükçekmece'nin iç kesimleri ne olur sence ?
İyi bakalım senin dediğin olsun,
Küçükçekmece'nin iç kesimleri ne olur sence ?
5-10
CAN hocam istanbul tuzla sahil bandı ne olur
yarın işe gitme durumum var küçükçekmeceden esenyurta sabahtan gidebilir miyim ?
Şimdilik burada bulunsun akşam revize edeceğim.
Revize 5-15 = 10-35
Revize 0-10 = 5-20
5-10
zaten dün 2 saatte 10cm attı imkanı yok daha fazla olur bu da burda dursun
zaten dün 2 saatte 10cm attı imkanı yok daha fazla olur bu da burda dursun
Şimdilik burada bulunsun akşam revize edeceğim.
Sabah saatlerinde 7-10cm ye yakın örtü vardır Ataşehir de, şuan 3-5 cm var akşam ki sağlam yağışlar ile konumum adına 15-25cm bkliyorum açıkcas
Revize edilecek yazmamdan ne anlıyorsunuz arkadaşlar akşam yerine en geç 4 gibi düzelteceğim sizin için.
Sanki 1 metre kar yağmış gibi hava öyle açtı dinlenmeye çekildi sinir oldum.Erimede müthiş hızlı bi kara basayım dedim nerdeyse örtü şeffaf şekli aldı.Altı üstü 5+cm kar yağdı.Bahsettiğim yer birde İstanbul'un kayak merkezlerinden Çekmeköy..
Revize edilecek yazmamdan ne anlıyorsunuz arkadaşlar akşam yerine en geç 4 gibi düzelteceğim sizin için.
Eren yanlış anlama da DEK sistemlerinde cm vermek pek doğru değil, bir anda 10cm atabiliyor dün k.çekmecede gördük.Arabalar için yarın snow crust ve SHSN mevcut