- Resmi Gönderi
Valla şuan 5 olmuştur çok çok rahat
4 senedir sistem takibi yapıyorum bizim milletimizde ki bu kar açlığı bende yok 2 cm karda kaymaya başladılar az durun be birader dolsun bir bilek boyu .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturValla şuan 5 olmuştur çok çok rahat
4 senedir sistem takibi yapıyorum bizim milletimizde ki bu kar açlığı bende yok 2 cm karda kaymaya başladılar az durun be birader dolsun bir bilek boyu .
herhalde mezosiklon la boslukta kalmayiz
Çocukken çok sinir olurdum. Kar tam tutarken çıkar millet bozardı. Sabah tekrar kapatırdı. İstanbulda pek mümkün değil kardeşim hele biz az çok kar görürdük. Yeni nesil çok kar görmediğinden az kar yağsa sokaklara dökülüyorlar.
:D tek ben bundan yakınıyorum sanmıştım
Tam radarı açtım o sırada
Bizim burada çıkan yok hepsi sibiryadan geldi sanırım az geliyo bu kar demek ki =D
Ataşehir kopuyor.
mezosiklon kaç gibi başlayacak şimdi yatcam da ona göre alarm kurayım uyancam
Rezillik bu saatte bas bas bağıra bağıra kayıyorlar tamam eğlenceli ama bari bagirmayin yarın işe gidenlerde olacak uyuyacaklar bu karda azıcık düşünce olsa bari.
görüş mesafesi 100metreye kadar düştü, tipi devam ediyor ( el dokunulmamıs yerlerde 15 santimetreye yaklastı )
arkadaşlar arada kaldım şimdi uyuyayım sabah erken mi kalkıyım yoksa gece 2 gibi yatıp geç mi kalkıyım yardım edin lütfen
kadikoy ve goztepe kara doyuyor
arkadaşlar arada kaldım şimdi uyuyayım sabah erken mi kalkıyım yoksa gece 2 gibi yatıp geç mi kalkıyım yardım edin lütfen
Gece geç yat sabah erken kalk benim gibi
Ben karlı zamanlarda max 3 4 saat uyuyabiliyorum alışkanlık oldu
Hiç yatma.